Dan Rachlin raser over Bubber-fyring

Radio- og tv-værten langer ud efter TV2, der har nedlagt Bubbers populære program 'Danmark ifølge Bubber'

Ekstra Bladets faste kendis-kommentator Dan Rachlin er rødglødende af raseri. Årsagen er TV 2's brutale nedslagtning af seermagneten 'Danmark ifølge Bubber'. Programserien lukker og slukker efter 80 udsendelser.

Se også: Bubber fyret: Nyt selvmål fra TV2?

'På TV2 er loyalitet, dedikation og folkets opbakning ikke noget, der tæller overhovedet. Bubber er, efter flere årtiers arbejde for stationen, som har resulteret i massive seersucceser, et stærkt brand og ikke mindst titlen som årets mandlige tv-vært så sent som for et par år siden, fyret', skriver Dan Rachlin i en harmdirrende Facebook-update.

Se også: Bubber fyret fra TV2

Han uddyber over for Ekstra Bladet:

- Det er for mig et udtryk for en alderstyrani, der hersker på stort set alle tv-kanaler herhjemme. Stationerne burde skele til USA og England - lande, som de danske tv-kanaler normalt har som forbilleder. Der bliver de store værter, til de falder døde om! Eksempelvis er værten på den engelske 'Vild med dans', Bruce Forsyth, 85, siger Dan Rachlin, hvis søn Kaspar er kæreste med Bubbers datter Sofia.

- Det er ikke en familie-ting, det her. Jeg er ikke fan af alt, hvad Bubber har lavet. Men manden har en unik folkelig opbakning. Det er hjernedødt at behandle ham sådan og et udtryk for, at der er kommet en ny mellemleder med en flot brille, som lige skal vise, at den nye mellemleder er MEGET vigtig og revolutionær, siger Dan Rachlin.

Se også: Dan Rachlin topper Lars' lumre lykkeSe også: Dan Rachlin: Renée Toft Simonsen får skedemassage

0 kommentarer
Vis kommentarer