Programløse Bubber: Ærgerlig og uforstående

- Men jeg kommer stærkt igen og kan nu sælge mine programmer over hele byen, siger den populære tv-vært

Jeg er ærgelig og uforstående overfor TV2s nedlæggelse af et succesprogram, som 'Danmark - ifølge Bubber', siger Bubber. Foto: Linda Johansen
Jeg er ærgelig og uforstående overfor TV2s nedlæggelse af et succesprogram, som 'Danmark - ifølge Bubber', siger Bubber. Foto: Linda Johansen

- Det er TV2, der suverænt bestemmer, hvilket sortiment de vil have på hylden, og de er så ikke længere tilfreds med den vare, jeg tilbyder. Det er ærgerligt og uforstående - ikke mindst i lyset af at det er en stor succes, som indtil videre har været på 80 programmer. Men sådan er det, og nu er jeg en fri mand, der kan tilbyde de ideer, jeg har på bedding, til flere andre end TV2, erklærer Bubber.

Se også: Bubber fyret: Nyt selvmål fra TV2?

Bubber har i sine 23 år med TV2 før prøvet at få nedlagt programmer - bl.a. 'Snurre Snups Søndagsklub', 'Scenen er din' og reportageserien med BS Christiansen.

Se også: Bubber fyret fra TV2

- Jeg vil gerne protestere mod, at jeg er blevet fyret på TV2, for jeg var ikke ansat der. Derimod er jeg ansat på Eyeworks som tv-vært og programudvikler, og det fortsætter jeg da med, forklarer den 49-årige tv-vært.

Drengene væmmes ved den store kvinde, da hun kommer ind i lokalet. (Foto: TV 2) TV - 2. maj. 2013 - kl. 13:52 Bubber på sextur: Raser efter ydmygelse af kæmpe-stripper

- Sidst TV2 tog mig af et program ('Scenen er din' og 'BS'), tog det mig halvandet år at overtale TV2 til at købe 'Danmark - ifølge Bubber'. De troede ikke på ideen og kaldte den 'old school'. Alligevel har den nu kørt over 80 programmer med meget høje seertal. Faktisk har alle mine programmer været successer - nogle selvfølgelig større end andre, tilføjer Bubber.

Den erfarne tv-mand ved præcist, hvilken type tv, han har lyst til at lave også fremover.- Jeg får ikke ideer, der kan krølles sammen på en formel. Jeg vil aldrig gide at lave tv, som er ensformigt og ligegyldigt. Den slags er der nok af. I min optik skal det tv, jeg laver, være noget, hvor hjertet er med, og som bygger på ægthed, erklærer han.

TV - 6. apr. 2013 - kl. 14:09 Fruen sætter Bubber på plads

For Bubber handler godt tv om følelser og holdninger, og sådan er hans kommende ideer til programmer også, men om han næste gang skal ses på TV2 eller på en af de øvrige tv-kanaler, kan ingen forudse.

0 kommentarer
Vis kommentarer