Casper undrer sig: Forstår ikke TV 2

Den populære komikers hjertebarn, 'Live fra Bremen', er også blevet lukket af TV 2 på trods af tårnhøje seertal

Casper Christensen håber, at TV 2 har en plan med de programlukninger, som de udfører for tiden, for han kan ikke umiddelbart se logikken. (Foto: Jesper Mortensen)
Casper Christensen håber, at TV 2 har en plan med de programlukninger, som de udfører for tiden, for han kan ikke umiddelbart se logikken. (Foto: Jesper Mortensen)

Det er ikke kun Bubber, der må se sig sat på porten af TV 2. Også Casper Christensens hjertebarn, sketch-showet 'Live fra Bremen', er blevet lukket af tv-stationen.

- Jeg kan jo se, at det er den samme person, der har fyret Bubber, som også har lukket 'Live fra Bremen', siger Casper Christensen med henvisning til TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard.

Jeg er ærgelig og uforstående overfor TV2s nedlæggelse af et succesprogram, som 'Danmark - ifølge Bubber', siger Bubber. Foto: Linda Johansen TV - 12. dec. 2013 - kl. 10:23 Programløse Bubber: Ærgerlig og uforstående

Det er Casper Christensens selskab, Douglas Entertainment, der står bag det populær live-show. Ni sæsoner nåede de at lave, før TV 2 lukkede og slukkede.

- Jeg formoder, at de må have en plan for, hvad de har gang i, for 'Live fra Bremen' var jo et af de mest sete TV 2-programmer med omkring 1,4 millioner seere, siger han og tilføjer:

- Jeg synes, at det er virkelig underligt, og jeg står helt uforstående over for deres beslutninger.

Se også: Bubber fyret: Nyt selvmål fra TV2?

 

- Kan man i fremtiden forestille sig et samarbejde mellem Douglas Entertainment og Bubber?

- Bubber er jo ansat af Eyeworks, men jeg kan vældig godt lide Bubber. Jeg startede jo min tv-karriere for en 25 års tid siden sammen med Bubber, hvor vi lavede noget tv sammen på Kanal København, siger komikeren.

Se også: Bubber fyret fra TV2

TV 2s lukning af 'Live fra Bremen' betyder dog ikke, at Casper Christensen og resten af de ansatte i Douglas Entertainment kommer til at kede sig.

- Personligt er mit fokus for tiden mest på at lave fiktion i USA, mens selskabet næste år har planer om flere spillefilm, selvom de også stadig laver nogle tv-produktioner, siger Casper Christensen.

Den sidste omgang af 'Live fra Bremen' bliver sendt den 23. december som en julespecial.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer