Sådan går det Kenneth fra Luksusfælden

- Vi var ikke de rette kandidater til programmet, mener Kenneth, der regner med at være gældfri før eksperternes beregning

Da 26-årige Kenneth og hans kæreste, Laura, i augst  tonede frem i 'Luksusfælden' på TV 3, efterlod programmet et indtryk af, at parret fra Vamdrup havde et af de største månedlige underskud i 'Luksusfældens' historie. Men sandheden var en anden, siger Kenneth, der havde håbet på at få mere ud af at være med. (Foto: TV 3)
Da 26-årige Kenneth og hans kæreste, Laura, i augst tonede frem i 'Luksusfælden' på TV 3, efterlod programmet et indtryk af, at parret fra Vamdrup havde et af de største månedlige underskud i 'Luksusfældens' historie. Men sandheden var en anden, siger Kenneth, der havde håbet på at få mere ud af at være med. (Foto: TV 3)

Da 26-årige Kenneth fra Vamdrup ved Kolding var med som den første i 'Luksusfældens' 11. sæson i august 2013, rettede han efterfølgende en hård kritik mod eksperterne.

Se også: Kæmpe underskud i Luksusfælden: - Bekymring gør ikke min gæld mindre

Ifølge programmets eksperter afslørede Kenneths regnskaber nemlig et af de største månedlige underskud i 'Luksusfældens' historie.

Kenneth derimod mente, at de gjorde hans økonomi værre, end den var, fordi eksperterne havde delt hans lån ud på 12 måneder, så han endte med et svimlende overforbrug på 18.500 kroner per måned.

Kenneth og Laura bor i hus på landet med hund, havetraktor og drømmen om at stifte familie. De har alt - dog købt på afbetaling. Situationen bekymrer ikke parret synderligt, men med de dyre forbrugslån er der pludselig ikke mange penge tilbage at have det sjovt for. Derfor har de tilkaldt 'Luksusfældens' eksperter, som mener, at parret har et af de største månedlige underskud i 'Luksusfældens' historie. Det er parret dog ikke enige i. (Foto: TV 3) TV Luksusfælden: Sandheden om Kenneths kæmpe underskud

- Jeg har lånt knap 200.000 inden for det seneste år, som de dividerer ud på 12 måneder. Jeg har ikke et reelt underskud på 18.500 om måneden. Jeg har altid betalt mine regninger til tiden og er ikke i Riebers eller noget som helst, men det er jo et tv-program, der skal skaffe seere, sagde Kenneth til Ekstra Bladet i august.

Sara Kaae fra 'Luksusfælden' forsvarer metoden til at regne deltagernes økonomi ud. (Foto: TV 3) TV Luksusfældens ekspert erkender: Kenneth har ret

Kenneth har nu haft tid til at sunde sig over eksperternes besøg, og han ærgrer sig stadig over, at han var med i 'Luksusfælden'.

- Jeg meldte mig til i håb om, at eksperterne kunne forhandle en rentenedsættelse. Det fik jeg ikke, men det er ikke eksperternes skyld. Det giver kreditorerne kun, hvis man misligholder sit lån, og det har jeg ikke. Så jeg fortryder lidt, jeg var med, siger Kenneth i dag til Ekstra Bladet.

Han har ikke optaget nye lån siden, men har dog erstattet det fjernsyn, som eksperterne solgte, med et brugt og har desuden betalt yderligere et par lån ud.

- Jeg regner stadig med at være gældfri om tre år, siger Kenneth, som dermed overhaler eksperternes beregninger med et lille år.

Søger stadig arbejde
Kæresten Laura på 20 år, som også deltog i programmet, fik i sensommeren afslag på en ansøgt uddannelse, og hun har desværre stadig ikke fået arbejde.

- Hun søger og søger - også uddannelse, men der er bare ikke elevpladser nok, forklarer Kenneth og fortæller, at parrets store drøm om at stifte familie stadig gælder.

- Der er bare ikke sket noget endnu, siger han.

Julen er der dog styr på.

- Økonomien ser ok ud, siger Kenneth, der har ét ønske for 2014.

- Jeg ryger stadigvæk, men til næste år skal jeg gøre noget ved det. Ikke så meget for økonomien men mere for sundhedens skyld, siger Kenneth.Laura havde søgt ind på uddannelsen som pædagogisk assistent, men hun fik desværre ikke en af de 20 pladser i Kolding Kommune. Siden har hun forgæves søgt arbejde. (Foto: TV 3)
Laura havde søgt ind på uddannelsen som pædagogisk assistent, men hun fik desværre ikke en af de 20 pladser i Kolding Kommune. Siden har hun forgæves søgt arbejde. (Foto: TV 3)


1 af 3 - Fordi jeg ikke havde misligholdt noget, så kunne eksperterne ikke forhandle med kreditorerne, siger Kenneth, der mener, at det kæmpe månedlige underskud blev blæst kunstigt op af eksperterne. (Foto: TV 3)
2 af 3 Eksperterne Sara Kaae og Thomas Sander ville have, at parret skulle have hver sin økonomi og hvert sit budget, men det har Kenneth og Laura valgt ikke at lytte til. (Foto: TV 3)
3 af 3 Da 26-årige Kenneth og hans kæreste, Laura, i augst tonede frem i 'Luksusfælden' på TV 3, efterlod programmet et indtryk af, at parret fra Vamdrup havde et af de største månedlige underskud i 'Luksusfældens' historie. Men sandheden var en anden, siger Kenneth, der havde håbet på at få mere ud af at være med. (Foto: TV 3)
0 kommentarer
Vis kommentarer