Morgenfrisk vært stopper

Ibi Støving stopper som vært på ’Go’ Morgen Danmark’, skriver hun på Facebook

Ibi Støving er færdig som vært på 'Go Morgen Danmark'. (Foto: All Over Press)
Ibi Støving er færdig som vært på 'Go Morgen Danmark'. (Foto: All Over Press)

Ibi Støving kan se frem til at kunne blive liggende lidt længere i sengen om morgenen med kæresten Simon Makinok, end hun har gjort længe.

Se også: Se Ibi i sengen

Den populære tv-vært er nemlig færdig med at stå op midt om natten for at lave veloplagt morgen-tv til danskerne i 'Go’ Morgen Danmark’.

’Glæder mig til 2014 så meget at jeg er ved at sprænge. Sidste arbejdsdag på Nordisk Film den 31.1 - og lige op i din stue med programpremiere på sæson 2 af Hvem bor Hvor i uge 5. Vi seeeees - hvis du altså tænder for dit fjernsyn.... Ellers banker jeg på - indefra...aj det kan man ikke... Det ville også være lidt klemt;)’, skriver hun på sin Facebook-profil.

Intet drama
Ifølge TV 2 er der intet drama ved Ibi Støvings farvel til det morgenfriske program. Hun blev i sin tid hyret ind som barselsvirkar for Ida Wohlert, der nu er tilbage på pinden. Så Støvings kontrakt med Nordisk Film, der laver ’Go’ Morgen Danmark’ udløber i starten af det nye år.

Se også: Makienok: Ibi er mit livs højdepunkt

Samtidig glæder TV 2 sig over, at Ibi Støving er tilbage på skærmen allerede i foråret, hvor hun skal være vært på anden sæson af ’Hvem bor hvor’.

0 kommentarer
Vis kommentarer