Sådan går det Rex fra Luksusfælden

Endelig har Rex fået smilet tilbage

Hos ægteparret Anette og Rex fra Fyn var kassen altid tom, og de meldte sig derfor til 'Luksusfælden'. (Foto: TV 3)
Hos ægteparret Anette og Rex fra Fyn var kassen altid tom, og de meldte sig derfor til 'Luksusfælden'. (Foto: TV 3)


Se også: Sådan går det Dennis fra LuksusfældenSe også: Sådan går det Lone fra LuksusfældenSe også: Sådan går det Kenneth fra Luksusfælden

39-årige Rex fra Aarup på Fyn går julen i møde med et smil. Da Ekstra Bladet talte med ham for godt tre måneder siden kæmpede han med tandproblemer. Han fik et nyt tandsæt i gave af 'Luksusfældens' eksperter, da hans egne tænder var begyndt at falde ud.

- Jeg har da et pænt tandsæt lige nu. Problemet er bare, det ikke kan bruges. Jeg kan godt smile, men jeg kan ikke spise med det, sagde Rex dengang til Ekstra Bladet.

Rex og Anette er tilfredse med at have deltaget i 'Luksusfælden', men Rex er ked af sine nye tænder, som han fik i gave af programmets eksperter. (Foto: TV3) TV Rex fra Luksusfælden: Jeg kan ikke spise med mine nye tænder

Parret havde inden 'Luksusfældens' eksperter kom på besøg oprettet dyre forbrugslån for at dække hullerne i regnskabet - og pengene, der skulle have været brugt til at fylde hullerne i Rex’ mund, endte i det store hul med ubetalte regninger.

Men i dag er Rex blevet glad for sit nye tandsæt.

- Jeg har fået lavet det, så det virker, så der er kommet styr på det, fortæller en glad Rex, der synes, at det har været godt at deltage i TV 3-programmet.

- Vi fik den hjælp, vi bad om, så det har været en positiv oplevelse, siger lastbilchaufføren.

TV Luksusfælden: 40 smøger om dagen vælter budgettet

Rex og hustruen, Anette på 47 år, der arbejder som sosu-assistent, meldte sig til 'Luksusfælden' for at få styr på budgettet, og eksperterne var ikke sene til at pege på, hvor pengene forsvandt hen. For parret havde nogle dyre laster.

Rex røg op mod 40 cigaretter om dagen, og det kunne mærkes i parrets budget. Derfor skoddede de begge smøgerne efter eksperternes besøg.

- Vi ryger begge to igen, men vi er også begyndt at tjene lidt flere penge, fortæller Rex i dag.

Ikke ambition at blive gældfri
Ifølge eksperternes beregninger ville parret være gældfri om syv år, hvis de fulgte planen.

- Det har egentlig aldrig været vores ambition at blive gældfri - men bare at det skulle fungere på månedsbasis, siger Rex, der dog stadig formår at holde budgettet - også selvom julen banker på døren.

- Julen er lige så dyr for os som alle andre, men det sprænger ikke budgettet, siger Rex, hvis ønske for 2014 er, at tingene fungerer lige så godt som nu.Thomas Sander og Sara Kaae viste i programmet parret, hvor mange penge, der går til kaffe, sodavand og cigaretter om måneden. (Foto: TV3)
Thomas Sander og Sara Kaae viste i programmet parret, hvor mange penge, der går til kaffe, sodavand og cigaretter om måneden. (Foto: TV3)


1 af 3 Siden parret blev gift for tre år siden, blev det en daglig kamp at få regningerne betalt. (Foto: TV 3)
2 af 3 Da eksperterne Sara Kaae og Thomas Sander havde held med at betale nogle dyre kvik-lån ud med pengene, parret fik for salget af en dyr campingvogn, lysnede det for Rex og Anette. (Foto: TV 3)
3 af 3 Hos ægteparret Anette og Rex fra Fyn var kassen altid tom, og de meldte sig derfor til 'Luksusfælden'. (Foto: TV 3)
0 kommentarer
Vis kommentarer