Simon og Mie fra 'Gift ved første blik: Holder ikke jul sammen

Tv-parret Simon Kjærsgaard Andersen og Mie Sørensen flytter snart sammen, men holder jul hver for sig

Simon og Mie har nu været gift i syv måneder - og er stadig forelskede. (Foto: DR)
Simon og Mie har nu været gift i syv måneder - og er stadig forelskede. (Foto: DR)

På syv måneder har Simon Kjærsgaard Andersen og Mie Sørensen oplevet mere i deres parforhold, end de fleste når på flere år.

De blev ført sammen i DR-programmet ’Gift ved første blik’ tilbage i juni måned, hvor de for åben skærm sagde ’Ja’ til hinanden, uden aldrig at have mødt hinanden før.

Se også: Sådan gik det Simon og Mie fra 'Gift ved første blik'

Roligt 2014
I dag sidder de på Cafe Sokkelund på Frederiksberg sammen med Ekstra Bladet og gør status over 2013.

- Det har jo været det vildeste år. Jeg har meldt mig til et TV-program, som ellers er noget jeg normalt aldrig ville gøre, har fundet kvinden i mit liv – og er blevet gift med hende. Og så har jeg gennemført en Ironman, siger 31-årige Simon Kjærsgaard Andersen.

- Ja. 2014 må godt blive lidt mere stille og roligt, siger Mie Sørensen, der er 28 år.

Også hun har oplevet 2013 som temmelig begivenhedsrigt.

- Jeg blev færdig med min uddannelse, fik et job og blev gift efter at have været single i mange år. Det har været noget af en omvæltning, siger hun.

Parret har været uadskillelige siden brylluppet og er næsten flyttet sammen. Mie har dog stadig sin lejlighed, som hun deler med en veninde. De har også været på deres første ferie sammen. Turen gik til Tunesien, hvor de lærte hinanden meget bedre at kende. Måske lidt for godt.

- Vi fik begge to maveproblemer. Så der kommer man ufrivilligt til at vide lidt for meget om den anden, siger Mie Sørensen og griner højt.

Venter med børn
De forklarer begge, at de godt kan se, at tingene i deres forhold for andre kan se ud som om, de går for hurtigt frem.

- Vi ved da godt at mange andre par ikke engang har talt om at flytte sammen efter syv måneder, men for os er det helt naturligt at tage det ’næste skridt’ hele tiden, lyder det fra Mie.

- Ja ingen af os har følelsen af, at det er angstprovokerende at rykke flere og flere ting sammen. Jeg ville ønske for alle par, at de havde sådan, siger Simon Kjærsgaard Andersen.

Børn er dog ikke en del af parrets planer foreløbig.

- Vi vil begge gerne have børn, men vi er også enige om, at det ikke behøver at være lige nu. Der må gerne gå et par år, da vi gerne vil nå at lære hinanden endnu bedre at kende. Men det bliver virkelig sjovt at fortælle vores børn, hvordan far og mor mødte hinanden, siger Simon,

Mere roligt
Efter programmet blev sendt på DR3 fik deltagerne masser af opmærksomhed fra danskerne, der tog programmet med storm. Folk stoppede dem på gaden, og kom med opmuntringer på Facebook - og i Føtex.

- Det har været super sjovt, fordi folk har været så positive. Dog er det da stilnet noget af nu. Men det er tydeligt, at folk lige kigger en ekstra gang, når de ser os sammen og tænker: 'Hvor er det liiige jeg har set dem før’, siger Mie.

Parret skal ikke holde jul sammen i år, da Simon tager hjem til Hinnerup ved Aarhus og holder jul med sine forældre og bror, mens Mie bliver i København, hvor hun skal holde med sine forældre og søster i Valby.

- Men den 25. tager jeg til over til Simon til stor familiejulefrokost. Så skal jeg møde hele den del af familien, som jeg ikke har mødt endnu. Det er jeg da lidt spændt på, siger Mie.

- De vil elske dig. Det ved jeg, lyder det fra Simon.

Nytårsaften skal fejres med fælles venner, og parret har et fælles nytårsforsæt omkring det ene punkt, hvor de er meget forskellige.

- Mie skal blive bedre til at rydde op efter sig lidt efter lidt, i stedet for at ’samle bunker’, siger Simon.

- Og du skal blive bedre til ikke at blive sur, når jeg ikke gør det, lyder svaret kækt fra Mie, der fortsætter:

- Aj. Det går meget bedre nu end i starten, hvor vi diskuterede virkelig meget omkring vores forskellige syn på oprydning. Vi er helt klart blevet bedre til at mødes.

0 kommentarer
Vis kommentarer