Martin fra 'Gift ved første blik': Leder stadig efter kærligheden

30-årige Martin Møller fra Svendborg har ingen kæreste, han skal købe julegaver til i år

Martin Møller glæder sig til at slappe af på Fyn i juleferien. (Foto: Jonas Olufsen)
Martin Møller glæder sig til at slappe af på Fyn i juleferien. (Foto: Jonas Olufsen)

I sommeren 2013 blev Martin Møller både gift og skilt på blot en måned. Det gjorde han som deltager i DR3-programmet 'Gift ved første blik', som slog seerrekord på den lille ny kanal.

Se også: Sådan gik det Martin og Mette fra 'Gift ved første blik'

Lige efter programmet blev Martin Møller bombarderet med tilbud - både på Facebook, og når han var i byen. Men nu er der faldet mere ro over den 30-årige fynbos liv.

- Hypen omkring programmet har ændret sig en del. Jeg bliver ikke længere genkendt i byen og antallet af nye facebookvenner er ikke steget så voldsomt, de seneste måneder. Og det har jeg det helt fint med. Mit liv er ved at være tilbage, hvor det var før programmet, siger Martin Møller, da Ekstra Bladet møder ham på en cafe i yndlingsbydelen Vesterbro i København.

- Men forleden fandt jeg faktisk ud af, at man på Facebook har en ekstra indbakke. Så der lå over 40 beskeder med tilbud om alt fra giftermål til kaffe, tilføjer han og griner.

Passede ikke sammen
Martin Møller, der er lærer og håndboldtræner, leder også stadig efter en kæreste, da forholdet med Mette, som han blev gift med i programmet ikke holdt.

- Jeg blev meget glad for Mette. Det er der ingen tvivl om. Men jo længere tid, der er gået. Jo mere er det gået op for mig, at vi ikke passede sammen. Jeg er nok lidt for meget en drengerøv stadigvæk. Så jeg skal finde en pige, der kan passe ind i det. Og så tror jeg bare ikke, at vi hver især var et sted, hvor vi kunne finde hinanden.

-Hvad mener du?

Det var som om, at vi havde følelser for hinanden på forskellige tidspunkter. Når den ene så åbnede sig, lukkede den anden sig og omvendt. Det var ret ærgeligt, for jeg havde da håbet, at jeg ville komme ud fra programmet med en kæreste - eller kone.

- Hvordan har du det så med at du er 30 år - og både har været gift og skilt.

- Det er da ret syret - især fordi det foregik på TV. Men nu er det jo meget forskelligt fra persón til person, hvordan man har det med ægteskab. For mig betyder det ikke det store, fordi mine forældre har været sammen i mange år uden at være gift.

Vil ikke stå stille
- Hvad leder du efter hos en partner?

- Jeg skal nok være sammen med en, som ikke har så travlt med at få familie lige nu. Jeg vil gerne opleve en masse nye ting, gå til koncerter med mærkelige bands, rejse verden rundt, gå til sjove foredrag - i det hele taget leve et liv som ikke kræver, at jeg står stille et sted.

- Altså jeg vil gerne have børn en dag, men jeg er ikke klar til at lægge mit liv 100 procent om lige nu. Det bliver jeg helt sikker på et tidspunkt, men det kræver jo lige, at jeg finder hende, jeg skal have de børn med. Og det er jo tydeligvis ikke så nemt, siger han med et smil.

Mere reserveret
Det er ikke manglende interesse fra kvindernes side, som har gjort at Martin Møller stadig er single. For han har haft flere korte forhold efter skilsmissen.

- Jeg har virkelig været i tænkeboks efter programmet og jeg har lært rigtig meget undervejs. Både gode og dårlige ting. Det gode er, at jeg har lært at kode kvinder mere for, hvad de siger - og ikke det jeg tror, de siger. Det tror jeg, jeg får meget glæde af, den dag jeg møder kærligheden.

- På den anden side kan jeg også mærke, at jeg ikke længere udbasunerer mine følelser tidligt i et forhold, selvom jeg har dem. Jeg er nok blevet lidt mere reserveret og tilbageholdende, hvilket jo godt kan kvæle spontaniteten lidt.

- Men i det mindste slipper du for at få stress over at finde en julegave til en kæreste i år..

- Ja. Det er da rigtig nok. Og jeg skal bare slappe helt af denne jul. Det har været et vildt år, så jeg glæder mig til at komme hjem til Svendborg til mine forældre og se alle mine gamle venner. Det er længe siden, jeg har været hjemme, så det bliver godt at se dem.

- Har du et mål for 2014?

- Jeg skal finde en lejlighed. Nu har jeg boet rundt omkring hos venner i de sidste syv måneder, så jeg vil gerne have en fast base. Og så vil jeg gerne ud på en længere rejse.

- Og kærligheden?

- Det kan jo være jeg finder den i udlandet, siger han og smiler.

0 kommentarer
Vis kommentarer