TV: Her er årets sjoveste værtsbøffer

Lørdag aften hyldes seerne, der spotter de sjoveste klip fra tv

Se årets sjoveste værtsbøffer i klippet herover artiklen
_______________________________________________

I aften bliver nogle af de sjoveste, skøreste og mest spøjse tv-øjeblikke fra 2013 vist, når ’Natholdet’ blænder op for det første awardshow i programmets historie.

Men det er ikke TV 2s værter, der bliver belønnet for at kikse på live-tv, glemme kameragange eller være ufrivilligt perverse og morsomme, når de er på.

’Natholdet Awards’ er derimod en hyldest til alle seerne, der gør redaktionen bag programmet opmærksom på alle de smuttere, der sker for rullende kameraer.

Seertip
- ’Natholdet’ lever i den grad af seertip især fra programmets knap 210.000 fans på Facebook, og derfor er det tid til at hylde seerne. De nominerede er nemlig dem, der i årets løb har sendt de bedste tips ind til ’Natholdet’s redaktion, og derfor er det seerne, der har muligheden for at komme op og modtage den eftertragtede ’Natholdet’-statuette, siger redaktionschef, Ricco Wichmann.

Der skal i løbet af ’Natholdet Awards’ blandt andet uddeles priser i kategorien ’Årets Frihus-Fail’, ’Årets Regionale Perle’ og ’Årets Fald’.

Få en forsmag på de bedste fald her:

Det er i aften klokken 21.10, at Anders Breinholt dele priser ud til de mest trofaste og bidragydende seere af ’Natholdet’ på TV 2.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer