Ulvens lillebror med i Paradise Hotel

Flere af de ni første deltagere i realityshowet bærer på en familiær hemmelighed

22-årige Kasper havde en flirt med 19-årige Laura i Mexico, men gnisten er slukket efter hjemkomsten til Danmark. (Foto: Anthon Unger)
22-årige Kasper havde en flirt med 19-årige Laura i Mexico, men gnisten er slukket efter hjemkomsten til Danmark. (Foto: Anthon Unger)

Det tog kun få timer, før de andre otte deltagere i den 10. sæson af ’Paradise Hotel’ havde gættet, at 22-årige Kasper var lillebror til en tidligere berømt deltager i realityprogrammet. For Kasper ser ud som og taler ligesom sin storebror, Peter Birch, der i sjette sæson fik kælenavnet ’Ulven Peter’, når han gik ud på rov og nedlagde talrige damer under den mexicanske sol.

Peter og Amalie i fuldt vigør. (Grab fra videoen) TV - 15. feb. 2010 - kl. 11:58 Ny knaldekonge på rov på Paradise Hotel

- Vi har joket lidt og har sagt, jeg skulle hedde ræven Kasper, sagde den nye ’Paradise’-deltager, da Ekstra Bladet mødte ham i Mexico i oktober, da de 10 ugers optagelser til TV 3-serien begyndte.

Se også: Rikke om sex på Paradise Hotel: Vi er dyriskeSe også: Paradise-Rikke: Paris Hilton var ligegyldigt fyld

Nu er deltagerne hjemme i Danmark igen og venter på, at deres udskejelser løber over skærmen.

- Jeg blev overrasket over, hvor meget jeg kunne leve mig ind i det. Det er nemt enten at blive skuffet over eller glad for nogle personer. Det hele bliver forstærket dernede, siger Kasper, som havde en flirt med Laura under opholdet.

- Men det er fadet ud. Der er intet i dag, siger singlefyren, der ikke var den eneste med en familiær hemmelighed i bagagen. I år har TV 3 nemlig skruet realityshowet sammen, så flere af deltagerne har en søster, bror eller kæreste på hotellet.Laura og Simon er tvillinger, men det holdt de hemmeligt, da de tjekkede ind som en en del af startcastet på Paradise Hotel, der sendes i slutningen af måneden. (Foto: Anthon Unger)
Laura og Simon er tvillinger, men det holdt de hemmeligt, da de tjekkede ind som en en del af startcastet på Paradise Hotel, der sendes i slutningen af måneden. (Foto: Anthon Unger)


Paradise Hotel 2014 starter den 27. januar klokken 22.

Se også: Ny Paradise-vært: Rikke lægger sygt an på migSe også: Ny lækker Paradise Hotel-vært: Jeg ville hurtigt blive stemt ud

1 af 11 De ni første deltagere i Paradise Hotel 2014. Fra venstre er det Nadia, Laura, Amanda, Nikita, Pernille, Kasper, Michael, Patrik og Simon. (Foto: Anthon Unger)
2 af 11 19-årige Amanda tænder på fyre med tatoveringer. (Foto: Anthon Unger)
3 af 11 19-årige Lauras hemmelighed er, at hun er tvillingsøster til Simon. (Foto: Anthon Unger)
4 af 11 19-årige Simon er den stille type, der bærer rundt på hemmeligheden om hans og Lauras familieforhold. (Foto: Anthon Unger)
5 af 11 22-årige Michaels lillebror tjekker også ind på hotellet i løbet af den 10. sæson. (Foto: Anthon Unger)
6 af 11 20-årige Nadia frygter at blive udstillet som dum, fordi hun nogle gange siger nogle sjove ting i forkert rækkefølge. (Foto: Anthon Unger)
7 af 11 21-årige Nikita deltager foruden 'Paradise Hotel' også i en ny omgang af realityprogrammet ’For lækker til love’. (Foto: Anthon Unger)
8 af 11 25-årige Patrik er mest til blondiner. Han starter med at være partner med Nikita. (Foto: Anthon Unger)
9 af 11 19-årige Pernille tror, Nikita vil blive stemplet som ’den dumme’. (Foto: Anthon Unger)
10 af 11 27-årige Rikke Gøransson deltog selv i 'Paradise Hotel' i 2007. Hun røg dog ud efter blot tre dage, da hun inden programmet var blevet kæreste med sin 'Paradise'-kollega, Fatih. Og det måtte man ikke for TV 3. Året efter var hun dog tilbage som vært og har været det lige siden. (Foto: Anthon Unger)
11 af 11 22-årige Kasper havde en flirt med 19-årige Laura i Mexico, men gnisten er slukket efter hjemkomsten til Danmark. (Foto: Anthon Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer