Blachman raser: Min tissemand skulle være klippet ud

Thomas Blachman føler sig røvrendt af DR, fordi de valgte at tage han penis med i 'X Factor'

- Når jeg føler mig dårligt behandlet, kan de rende mig i røven, siger Thomas Blachman og truer med at han ikke gider at lave 'X Factor' igen. (Foto: Mogens Flindt)
- Når jeg føler mig dårligt behandlet, kan de rende mig i røven, siger Thomas Blachman og truer med at han ikke gider at lave 'X Factor' igen. (Foto: Mogens Flindt)

Det var Thomas Blachman selv, der i fredag aftens ’X Factor’ bragte sin tissemand på banen. Alligevel er den hurtigtsnakkende dommer utilfreds med, at den er kommet med i programmet.

Se også: Blachman taget med bukserne nede: Deltager så 'Lille-Thomas'

- Man regner for fanden ikke med, at de putter alt i tv. Banaliteter bliver ofte klippet ud, fordi det overhovedet ikke har noget med programmet at gøre. Det er under bæltestedet og tjener intet formål, siger en tydeligt irriteret Blachman til Ekstra Bladet.

Usmageligt
- Vi sidder ved det bord i 12 timer med kameraer alle vegne. Det bedste tv er, når vi glemmer, at vi er på. Når vi er os selv! Så må der også være en eller anden form for beskyttelse fra de røvhuller, der sidder og putter sådan noget her på. Det er både upassende og usmageligt, siger han og fortsætter.

- Men det er prisen – også for at være mig, kan man sige. Men hvis jeg hele tiden skulle sidde og tænke mig om, inden jeg sagde noget, så kunne de lige så godt hyre en anden, der er lige så røvsyg som alle andre, tordner Blachman.Det er 28-årige Sandra, der har set og skrevet om Thomas Blachmans tissemand. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)
Det er 28-årige Sandra, der har set og skrevet om Thomas Blachmans tissemand. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)


- Er det rigtigt at du bad Sandra fjerne det, hun havde skrevet på sin blog om dig dengang?

- Ja, netop. For det var ren fiktion. Det var en underlig afhandling over noget, der slet ikke var foregået på den måde.

Rend mig i røven
- Så hun pyntede lidt på det?

- Ja, jeg var ikke interesserede i hendes platte beskrivelser. Og det er det, Danmarks Radio på samme måde gør nu her. Hvad fanden skal jeg bruge det til?

- Jeg forstår ikke, at dem der klipper programmet gider at bringe sådan noget. Jeg er med i ’X Factor’, fordi jeg gerne vil gøre en forskel. Resultatet er bare, at man ikke gider at gøre det en anden gang. Når jeg føler mig dårligt behandlet, kan de rende mig i røven….men altså, det kan godt være der skal mere til, lyder det truende fra den ikke så begejstrede Thomas Blachman.

0 kommentarer
Vis kommentarer