TV: Klar til årets Cirkusrevy

Søndag mødtes Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard og alle de andre skuespillere i Dronningmølle, for nu skal der varmes op til årets revy på Dyrehavsbakken

Der blev pjattet fra første sekund, da Cirkusrevyens skuespillere mødtes i sofaen. (Foto: Mogens Flindt).
Der blev pjattet fra første sekund, da Cirkusrevyens skuespillere mødtes i sofaen. (Foto: Mogens Flindt).

Der er fire måneder til premieren, men allerede søndag mødtes en stor skare af de involverede, der skal være med i Cirkusrevyen 2014, og næppe havde de krammet hinanden, førend der blev pjattet og grinet over hele linien.

- Vi mødes altid en dag her i januar, hvor der kommer skuespillere, tekstforfattere og dem der er med bag scenen. Det er en slags social sammenkomst, hvor vi sludrer og hygger os, og så ved vi også, at nu varer det ikke så længe inden vi er i gang igen, fortæller Cirkusrevyens instruktør Lisbet Dahl, der akkurat som de foregående år igen kommer til at stå på scenen.

- Det er jo en stor butik der skal køres af, så det er godt at få sådan en lille social reminder sammen med de andre.

- Vi starter prøverne i midten af marts, og så sidder vi rundt om et bord, og der sidder vi nok en 3-4 uger, hvor vi kun læser alt materiale igennem, og først derefter siger ja eller nej til de forskellige tekster, fortæller Lisbet Dahl.

- Vi har jo først premiere den 15. maj, så det er svært at sige, hvad der holder til den tid, men der kommer nok noget politik, enten i form af Lars Løkke eller Helle Thorning.

Men ellers hverken kan eller vil Lisbet uddybe, hvad vi kan vente os i år.

Med på holdet i år er Vicki Berlin, der glæder sig som et lille barn.

- Jeg var nærmest i chok og satte mig bare ned på gulvet, da jeg fik opringningen, om jeg ville være med i Cirkusrevyen i år, fortælle Vicki.

- Det er en drøm jeg har haft siden jeg var 5 år gammel, der nu går i opfyldelse, og jeg glæder mig bare helt vildt meget, siger Vicki Berlin, der skal stå på scenen sammen med så garvede kræfter som Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard.

Se TV-klippet herover, hvor Lisbet Dahl og Vicki Berlin fortæller...

1 af 3 James Price stod i køkkenet for at lave mad til dem alle, og han fik også hurtigt latteren frem. (Foto: Mogens Flindt).
2 af 3 Ulf Pilgaard tog sig kærligt af debutanten i Cirkusrevyen, Vicki Berlin. (Foto: Mogens Flindt).
3 af 3 Der blev pjattet fra første sekund, da Cirkusrevyens skuespillere mødtes i sofaen. (Foto: Mogens Flindt).
0 kommentarer
Vis kommentarer