TV: Så knalder de igen i Big Brother

Mark og Nickis 'kysseskole' udvikler sig og ender i 'hulen'

Der gik kun en enkelt uge i Big Brother-huset, før Sandra og Patrich ikke længere kunne holde sig i skindet og dyrkede sex for åben skærm, selv om 24-årige Sandra på forhånd havde bedyret, at hun ikke ville have sex for åben skærm.

Se også:

Se også: TV: Så skete det: Første knald i Big Brother

Nu er endnu et par faldet i, og i aftens program på Kanal 5 klokken 21.00 kan man se, hvordan Mark og Nickis 'kysseskole' udvikler sig til sex i den såkaldte 'hule'.

Hvis du ikke kan vente så længe, kan du få en forsmag i tv-klippet over artiklen.

Vil ikke dyrke sex
Blot 19-årige Mark, der arbejder på hotel og kommer fra Kastrup, kysser længe med Nicki foran Nirvana - angiveligt for at vise, hvordan forskellige aldersklasser kysser.

Men kysselegen udvikler sig altså for de to, som ender i hulen, hvor Nicki er hurtig til at bedyre, at de ikke skal dyrke sex. Sådan kommer det altså ikke til at gå.

Big Brother har foreløbigt varet i 19 dage ud af i alt 100, og der har - naturligvis - allerede være masser af drama, som du kan læse mere om her:

Læs også:

Se også: TV: Derfor forlod Sabina Big BrotherSe også: Big Brother: Derfor slukkede vi signaletSe også: Oliver Bjerrehuus i fræk sexsnak: Jeg tænder på at slikkeSe også: TV: Voldelig Patrich kylet ud af Big Brother

0 kommentarer
Vis kommentarer