Nu er 'X Factor'-ballet åbnet

Så er første 'X Factor'-liveshow gået i luften, og 27-årige Pernille Nordtorp åbnede sikkert ballet

Første 'X Factor'-livshow er netop gået i gang. Deltagerne skal synge signatursange, hvilket ifølge Lina Rafn kan blive en udfordring for hendes unge solister.

- Men jeg er fortrøstningsfuld, de har meget at byde på, siger Lina Rafn.

Men hendes unge solist Mathias Chrøis, der er dette års storfavorit, fik en hård start.

- Ordene glippede lidt i starten, og det er super ærgerligt, for det slog dig lidt ud af kurs, sagde Lina Rafn, da Mathias Chrøis havde leveret sit bud på en signatursang.

Sangskift i sidste øjeblik

Mens Mathias Chrøis lagde usikkert ud, leverede både Pernille Nordtorp og lickety-split præstationer, der faldt lige i dommernes smag.

Det har været en stresset uge for Pernille Nordtorp, der sammen med Remee besluttede sig for at skifte sang søndag aften. Dermed har hun haft væsentlig kortere tid til at øve sin sang end de andre deltagere.

Men hun formåede alligevel at imponere kritikeren, Thomas Blachman.

- Du har looket, og du kan redde det hjem med din stemme. Jeg er sgu overrasket. På papiret kan man jo ikke tage en af tidens største sangerinder, men du gjorde det godt.

- Men jeg savner lidt sødme, sagde Thomas Blachman, inden talestafetten gik videre til Lina Rafn, som roste Remee for sangvalget.

Se også: Fattig Factor: Uacceptabelt uden løn

Rørt Blachman

Programmet er stramt, og få sekunder efter står Blachmans gruppe lickety-split på den berømte 'X Factor'-scene.

- Blachman har tårer i øjnene skal jeg lige sige, sagde værtdebutanten, Eva Harlou.

- Jeg er bare glade for, at seerne avler som kaniner, for det er så deligt at få lov at arbejde med jeres børn. Stor fornøjelse, så tak skal I have, sagde en tilfreds Blachman.

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer