Helte-rolle til Thomas Bo i DR-serie

Derfor har Thomas Bo Larsen fået lov at springe fra sommer-revy i Tivoli

Thomas Bo Larsen - i uvant rolle. (Foto: Bjørn Stig Hansen)
Thomas Bo Larsen - i uvant rolle. (Foto: Bjørn Stig Hansen)

Til april starter DR optagelserne til en ny krimi-serie, der indtil videre har arbejdstitlen 'Follow the Money', og det er den, der har nødvendiggjort, at skuespilleren Thomas Bo Larsen har fået lov til at springe fra sommer-revyen i Tivoli, 'Tam Tam', hvor han skulle have spillet sammen med Søs Egelind, Niels Olsen, Bodil Jørgensen, Christiana Schaumburg-Müller og Pelle Emil Hebsgaard i juni og juli måneder.

Den nye serie, som bliver DR's store satsning i 2015 og '16, får Per Fly som hoved-instruktør og Jeppe Gjervig Gram som hovedforfatter, skriver BT.

Drama om finanskrisen
Serien bliver et krimi-drama i finans-verdenen, inspireret af finanskrisen, og der bliver i alt fire hovedroller, hvoraf Thomas Bo larsen bliver den ene.

Se også: Thomas Bo Larsen forlader Tivoli-revy før premiere

Hvem, de andre bliver, er endnu ikke afgjort, men producent i DR Fiktion, Anders Toft Andersen, er glimrende tilfreds med at have fået den 50-årige skuespiller med på holdet.

Helt til en afveksling
- Han spiller ikke den samme type roller, som han plejer. Han er ikke noget, der llgner en skurk. Tværtimod er han seriens retfærdighedssøger i en verden, hvor der ikke er nogen retflærdighed, Jeg synes godt, man kan betegne ham som en af dramaets helte, siger Anders Toft Andersen om Thomas Bo Larsens rolle.

Optagelserne af de første 10 afsnit starter som sagt til april, og der bliver premiere i september 2015. De 10 næste afsnit får så premiere til samme tid året efter.

0 kommentarer
Vis kommentarer