Blachman: Lyngvild har ekstrem dårlig smag

Modediktatoren har kigget ManBand efter i sømmene og kritiserer deres styling. Blachman er ligeglad

Blachman vil ikke tage imod råd om styling af ManBand fra Modediktatoren. (Foto: Mogens Flindt)
Blachman vil ikke tage imod råd om styling af ManBand fra Modediktatoren. (Foto: Mogens Flindt)

Thomas Blachman fabler konstant om mandighed i dette års 'X Factor'. Det er nemlig blevet et projekt, at genoprette manden gennem gruppen ManBand.

Men Lyngvild mener, der er lang vej, og at de tre almindelige mænd har brug for mere styling for at emme af mænd og tænde kvinderne.

- Der er ikke meget 'manband' over dem. De ligner mere en ny udgave af Village People - bare i en omskåret version, siger Jim Lyngvild med henvisning til den amerikanske disco-gruppe, der storhittede med 'YMCA' tilbage i 70'erne.

Se også: Vejen til X Factor-finalen: Knap skjorten op

- De appellerer ikke til kvinderne, som vil have rigtige mænd, siger han også og foreslår, at trioen iklæder sig sorte jakkesæt.

Men det råd er Blachman ligeglad med:

- Jan Lyngby... Eller hvad er det, han hedder? Manden har konsekvent dårlig stil selv. Der må jeg sgu markere mig meget hårdt.

- Det er ekstrem dårlig smag fra A-Z, så ham vil jeg ikke høre på. Hvis du giver dem et jakkesæt på, så har vi bare endnu en omgang Mærsk Mc-Kinney Møller og endnu mere erhvervsdanmark. Det vil bare være mere af det samme, siger Blachman og fastslår:

Se også: Blachman: Han er lækker for fanden

- Manden er blevet mere kvinde, end kvinden nogen sinde har haft ambition om at være. Manden skal turde at have en glæde ved sit køn og en fascination til det at være mand - for det er noget af det mest pragtfulde, det kan jeg rolig sige.

- Jo mere vi kan separere de to indentiteter fra hinanden, jo bedre kan vi opføre os over for hinanden, så vi ikke får en tredje verdenskrig mellem mænd og kvinder.

1 af 3 Jim Lyngvild synes, den orange skjorte, som Dennis havde på i sidste fredags liveshow, er noget af det grimmeste, han nogen sinde har set. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Jim Lyngvild foreslår, at ManBand tager et stilet jakkesæt i aften. Ifølge ham vil det falde i bedre smag hos de danske kvinder. (Foto: EB)
3 af 3 Blachman vil ikke tage imod råd om styling af ManBand fra Modediktatoren. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer