'Arvingerne' genvandt lidt af pusten

Seertallet steg 12.000 til sidste afsnit, mens X Factor igen tabte seere

Trine Dyrholm fik Ekstra Bladets 'Oscar' for sin indsats i 'Arvingerne'. (Foto. DR)
Trine Dyrholm fik Ekstra Bladets 'Oscar' for sin indsats i 'Arvingerne'. (Foto. DR)

Mens X Factor mistede seere i denne uge i forhold til ugen før, genvandt 'Arvingerne' lidt af pusten, da foreløbigt sidste afsnit blev vist søndag aften.

Serien havde i denne uge 1.652.000 seere - en stigning på 12.000, men så er ikke medregnet det anseelige antal, der sandsynligvis havde valgt at se afslutningen på forhånd på nettet.

Lina måtte vælge
I alt nåede 'Arvingerne' et seer-gennemsnit på 1.709.000.

Se også: Flad finale i 'Arvingerne''Girls' handler om Hannah og hendes tre veninder i New York. Den fortæller, hvordan livet går sin skæve gang, når man er i 20'erne, og både job, kæreste og de fleste andre ting i livet flyder. Den må du ikke gå glip af, mener Palle Strøm. Foto: HBO Vagthund Flere tv-serier du ikke må gå glip afSe også: Arvingerne: Før finalen

Knapt så mange kan X Factor mønstre - i hvert fald indtil videre. Igen i denne uge blev det til en nedgang for Blachman & Co, der måtte nøjes med 1.445.000 seere i fredags. Det var 69.000 færre end ugen forinden.

Lidt flere zappede ind på afgørelsen, hvor Lina Rafn for anden uge i træk måtte sende én af sine deltagere. Farvellet til Fie blev set 1.553.000 seeere.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen