TV: Her får The Voice-dommer sit livs overraskelse

Dommerne i den italienske udgave af 'The Voice' fik sig noget af et overraskende syn, da de for nyligt 'trykkede på knappen'

Normalt nedlægger nonner ikke særligt mange, men i Italien er folket blevet bløde i knæene efter en imponerende optræden under sangkonkurrencen The Voice.

Her tog Cristina Scuccia fusen på de fleste, da den 25-årige sicilianer i sidste måned fremførte Alicia Keys' 'No One' som en anden soulsangerinde.

Og da dommerne trykkede på knappen for at vende sig om og få syn for den vokale herlighed faldt kæberne til jorden på stribe over den nonnedragtpåklædte søster.

- Jeg forventer helt sikkert en opringning fra Pave Frans. Fordi han formaner os til at gå ud, at evangelisere, at sige, at Gud ikke tager fra os, men snarere giver os mere, lød det efterfølgende fra søster Cristina, som nu er gået hen og blevet noget af et internetfænomen.

40.000.000 millioner gange er videoen med hende blevet set på Youtube på godt en uge, og ja, paven har kommenteret på tv-programmet - dog via Vatikanets kulturminister:

'Eftersom enhver har faaet en Naadegave, skulle I tjene hverandre dermed (1.Peter 4:10)', skrev kardinal Gianfranco Ravasi på Twitter henvendt til søster Cristina.<br /><br /><p>Dommerne kvitterede med 'vild energi' og 'utrolig optræden', og sortklædte søster Cristina måtte med 'amager halshug' love, at hun skam er en rigtig nonne.</p><p><i><b>Få selv syn for sagen i tv-klippet øverst.</b></i></p>
0 kommentarer
Vis kommentarer