Paradise-Amanda: Picasso og van Gogh er da barer i København

Henrik blev helt mundlam, da Amanda i en spørgeleg troede, at de verdensberømte kunstmalere Picasso og Van Gogh er nogle barer i København - men hun havde faktisk ret

Den 19-årige eventpige Amanda, der i Paradise Hotel flirter lidt med Henrik kaster sig i aftenens udgave af Paradise Hotel ud i en spørgeleg med Henrik, hvor hun skal gætte, hvad han bedst kan lide, eller hvordan han er..

Henrik spørger først: Rødvin eller hvidvin? og Amanda svarer: Rødvin. Og så spørger Henrik: Arrogant eller ydmyg, hvortil Amada svarer: En blanding.

Men da Henrik så spørger: Picasso eller Van Gogh, svarer Amanda: Mener du i forhold til barer?

Det får Henrik til at blive fuldstændig mundlam, og han virker, som om han mener, at Amanda er den sløveste kniv i skuffen, eller at hun er fuldstændig tabt bag en vogn.

- Normalt synes jeg, at Amanda virker som en skarp pige. Men når hun bare smider sådan et guldkorn op, så bliver jeg sgu lidt skræmt, siger Henrik til kameraet.

Helene Ladegaard, 28 år, kendt fra: 'For lækker til love' har det lidt svært med at placere det sydamerikanske land Ecuador i verden. (Foto: TV3) TV - 28. jan. 2013 - kl. 14:12 Diva i junglen: Ecuador ligger ved SpanienSe også: Amalie: Californien er et fedt land

Picasso og Van Gogh er også barer
Men Henrik. Nu kan Ekstra Bladet berolige dig med, at du slet ikke behøver at være skræmt. Amanda havde nemlig fuldstændig ret, og det var oven i købet et rimeligt spørgsmål, da hun spurgte dig, om du mente i forhold til barer.

Ekstra Bladet lavede nemlig lidt research på google og fandt frem til, at der i København er en 'Cafe de Picasso' på Kultorvet 15 i hjertet af København. Der er også en Cafe de Picasso på Hovedgaden 37 i Lyngby. Og så er der iøvrigt en 'Cafe Picasso' i Tværgade 15 B i Silkeborg.

Og når vi taler om Van Gogh havde hun også ret. Der er nemlig en 'Van Gogh Bodega' på Falkoner Alle 79 på Frederiksberg.

Så blondinen Amanda er faktisk klogere end alle dem, der forsøger at fremstille hende som dum. Ikke sandt.

Se også: Amalie: - Hvem vil du dubidere?

Se Paradise Hotel på TV3 i aften kl. 22.00

0 kommentarer
Vis kommentarer