Letterman går på pension

Den snart 67-årige talkshow-konge gør klar til at abdicere

David Letterman har haft besøg af mange fornemme gæster - også den amerikanske præsident. (Foto: AP)
David Letterman har haft besøg af mange fornemme gæster - også den amerikanske præsident. (Foto: AP)

I aftes sprang bomben. David Letterman går på pension!

Det var under sit legendariske ’The Late Show with David Letterman’, at den verdensberømte talkshow-vært selv fortalt, at han har planer om at trække sig tilbage fra tv-studiet efter mere end 30 år.

Se også: Lohan ydmyget af Letterman

Publikum i studiet troede i første omgang, at Lettermans pensions-snak var en hans utallige jokes. Men det er ramme alvor, at han nu har planer om at bruge mere tid på sin familie.

- Der kommer til at gå mindst et år, men det bliver i en ikke for fjern fremtid, 2015 faktisk, at Paul og jeg takker af, siger han med reference til showets musikalske leder, Paul Shaffer.

Se også: TV: Se vittige Lettermans 'dødelige joke'

David Lettermann, der fylder 67 år om en uge, begyndte sin karriere som standup-komiker i slutningen af 70’erne. I starten af 80’erne fik han sit eget morgenshow, og i 1982 debuterede han som vært på aftenshowet, ’Late Night with David Letterman’ på NBC. Siden 1993 har Letterman været fast frontfigur på tv-kanalen CBS med sit ’The Late Show with David Letterman’.

Se Lettermans debut som vært på ’Late Night with David Letterman’ her:

</p><p>Meddelelsen om at talkshow-kongen gør klar til at abdicere kommer to måneder efter, at Lettermans største konkurrent, Jay Leno, sluttede som vært for ’The Tonight Show’ på NBC.</p><a id="_e965a8bd-a333-4ad5-9a67-ed089eb2a759" href="https://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/tv/article3985028.ece">Jay Leno stopper - afløseren er fundet</a><br /><br />

0 kommentarer
Vis kommentarer