Lucy triumferede i Thisted

Årets ’X Factor’-toer Lucu Mardou blev lørdag hyldet ved en storstilet koncert, da hun i dag vendte hjem til Thy

Lucy Mardou blev hyldet som en vinder på byens Storetorv, da hun vendte hjem til Thisted. (Foto: Mette Johnsen - mettejohnsen.dk)
Lucy Mardou blev hyldet som en vinder på byens Storetorv, da hun vendte hjem til Thisted. (Foto: Mette Johnsen - mettejohnsen.dk)


Se også: Lucy fik andenpladsen: Jeg er lettet

Da den mildest talt jordbunde sangerinde med de norske aner lørdag vendte hjem til Thisted og spillede spillede forårskoncert på byens Storetorv, var det ikke til at se hverken på fremmøde eller begejstringen blandt publikum, at den lokale heltinde ’kun’ blev nummer to i årets ’X Factor’-finale, der som bekendt blev vundet af Blachmans dynamiske duo Anthony Jasmin.

Med blandt publikum var byens borgmester Lene Kjelgaard Jensen, og selv om Lucy i den seneste tid har mødt de fleste af Danmarks førende kendisser, musikere og mediepersonligheder, så var det alligevel en ganske særlig oplevelse at få et kram og en buket blomster af byens førstedame.

– Det var privilegeret, fornemt og flot - og ganske overvældende. Det er lidt en ny verden for mig at skulle omgås så fine mennesker. Det havde jeg ikke lige regnet med. Jeg blev meget, meget fint og fornemt taget imod og jeg er ganske enkelt målløs og naturligvis taknemmelig, siger Lucy Mardou til Ekstra Bladet.

Lang lørdag

Efter den ekstremt velbesøgte koncert skulle der skrives autografer og spises pindemadder til en reception, hvor Lucy og hendes lille familie skulle møde både kommunalbestyrelsen og spidserne i Thisted Handels- og Industriforening.

Efter den hektiske dag ser Lucy nu frem til, at den næste tid bliver en anelse mere rolig.

– Efter ’X Factor’ bliver det nu dejligt at komme hjem og slappe af med familien og gøre de ting, man elsker. Jeg vil altid lave musik og er allerede gået i gang med at skrive noget nyt. Frem mod sommeren skal jeg spille et par koncerter, og så skal vi bygge videre på vores hus her i Thylejren og ellers bare nyde livet, siger Lucy Mardou.Lucy fik et par ord og en buket blomster med på vejen af Thisteds borgmester Lene Kjelgaard Jensen. (Foto: Mette Johnsen - mettejohnsen.dk)
Lucy fik et par ord og en buket blomster med på vejen af Thisteds borgmester Lene Kjelgaard Jensen. (Foto: Mette Johnsen - mettejohnsen.dk)


1 af 2 Lucy fik et par ord og en buket blomster med på vejen af Thisteds borgmester Lene Kjelgaard Jensen. (Foto: Mette Johnsen - mettejohnsen.dk)
2 af 2 Lucy Mardou blev hyldet som en vinder på byens Storetorv, da hun vendte hjem til Thisted. (Foto: Mette Johnsen - mettejohnsen.dk)
0 kommentarer
Vis kommentarer