Peter: Amalie er god til at få andre til at betale

Ifølge eks-kæresten Peter Birch har Amalie absolut ingen sans for økonomi. Til gengæld har hun andre talenter

Ifølge Peter var det ham der havde de største udlæg, da han var kærester med Amalie. (Foto: Anthon Unger)
Ifølge Peter var det ham der havde de største udlæg, da han var kærester med Amalie. (Foto: Anthon Unger)

Det overrasker Peter Bich, at eks-kæresten Amalie er næste hovedperson i TV3's 'Luksusfælden', hvor programmets eksperter hjælper deltagere, der er havnet i et uoverskueligt økonomisk morads:

Se også: Luksusfælden afslører: Så lidt tjener Amalie

- Det kommer virkelig bag på mig, at det er gået så galt. Da jeg var sammen med Amalie, havde hun penge nok. Jeg kan ikke forestille mig, at hun skylder særlig mange penge væk, forklarer Peter, der dog er klar over, at Amalie har svært ved at forstå, at skattefar skal have en bid af kagen fra diverse tv-indtægter.

I 'Luksusfælden' kommer det frem, at Amalie har en skattegæld på 160.000 kroner.

- Jeg prøvede, at forklare hende, at Skat skulle have deres penge, og at det er dumt at skylde dem. Det kunne hun simpelthen ikke forstå. Det er meget muligt, at hun skylder noget til Skat. Generelt har hun ingens sans for økonomi. Hvis hun vil have en taske, køber hun den. Det hun vil have - det skal hun nok få. Der tænker vi andre os nok en smule mere om, forklarer eks-kæresten, som har et godt bud på, hvordan Amalie får finansieret sin livsstil, der byder på dyre rejser til Los Angeles, masser af restaurantbesøg samt et hav af byture:

Se også: Fetterlein: Amalie i Luksusfælden er en joke

- Hvis jeg kender Amalie ret, er hun god til, at få andre til at betale for sig. Hendes venner har mange penge, og hendes familie mangler heller ikke noget. Desuden laver hun rigtig meget tv for TV3 i øjeblikket. Hun er jo aktuel i 'Et ton Cash', 'Stjernerne på væggen' og nu 'Luksusfælden', vurderer Peter Birch, der fortæller, at det var ham, der stod for at finansiere en del af forbruget, da de var kærester:Amalie elsker at shoppe, og der ryger meget i poserne, når hun går i gang. (Foto: TV3/Heidi Maxmilling)
Amalie elsker at shoppe, og der ryger meget i poserne, når hun går i gang. (Foto: TV3/Heidi Maxmilling)


- Dengang jeg var sammen med Amalie, betalte jeg det meste. Sådan er kulturen i den omgangskreds. Der betaler manden, konstaterer bar-ejeren, der i dag har et fint forhold til eks'en:

- Vi er ikke venner, men vi hilser pænt på hinanden, når vi mødes rundt omkring.

Det er tirsdag den 15. april klokken 20.00, at du kan følge Amalies indtog i TV3's 'Luksusfælden'.

0 kommentarer
Vis kommentarer