Luksusfælden afslører: Så lidt tjener Amalie

Realitystjernen har et ekstravagant forbrug, men bestemt ikke en indtjening i stjerneklassen

Amalie i selskab med 'Luksusfældens' eksperter. (Foto: Screendump fra programmet).
Amalie i selskab med 'Luksusfældens' eksperter. (Foto: Screendump fra programmet).

Hun har det sorte bælte i shopping og bruger tusindvis af kroner på byture og rejser til Los Angeles. Men realitystjernen Amalie Szigethys indtjening står på ingen måde mål med det ekstravagante forbrug.

Det afsløres i TV3's 'Luksusfælden', hvor Amalie er hovedperson på tirsdag. Her kulegraver eksperterne realitystjernens økonomi og kommer frem til, at Amalie blot har en gennemsnitlig indtjening på 16.000 kroner om måneden.

Samtidig har den 22-årige kendis oparbejdet en skattegæld, fordi hun konsekvent ikke har betalt skat af sit honorar for diverse tv-programmer, der typisk udbetales som B-indkomst. Hun skylder derfor skattevæsenet omkring 160.000 kroner.

Se også: Fetterlein: Amalie i Luksusfælden er en joke

Samtidig anslår Amalie selv, at hun har brugt omkring 80.000 kroner på at rejse til Los Angeles i løbet af det sidste år. Realitystjernens budget afslører desuden, at hendes diversepost (kontanthævninger, byture m.m.) og shopping-udgifter til sammen er på 11.400 kroner om måneden. Dertil skal lægges boligafgifter på 4200 kroner, 1200 kroner på mad (Amalie spiser typisk hos sin mor 20 gange om måneden) samt 800 kroner på telefon.

Eksperterne finder samtidig frem til, at Amalie ikke er forsikret, hun betaler ikke licens og er ikke medlem af en A-kasse.

Amalie tager dog de økonomiske udfordringer med ophøjet ro:

- Umiddelbart er mine indkøb ikke noget, jeg fortryder. Når jeg kigger på mine tasker og sko, tænker jeg bare, at jeg er heldig. Jeg har det sådan med økonomi, at det stinker. Jeg gider slet ikke tænke på økonomi. Jeg har altså andre ting at tænke på end min fucking økonomi - den kan rende mig i røven, siger hun i programmet.

Ekstra Bladet har forsøgt at indhente en kommentar fra Amalie, men det er endnu ikke lykkedes.

Det er tirsdag den 15. april klokken 20.00, at du kan følge Amalies indtog i 'Luksusfælden'.

0 kommentarer
Vis kommentarer