Big Brother: Smidt ud 14 dage før finalen

I skarp konkurrence med Nicki, blev det den 24-årige Rasmus, der søndag aften fik færrest stemmer og måtte forlade huset

Selv om Rasmus var skuffet over at være stemt ud, kunne han alligevel godt lave lidt sjov ud af situationen. (Foto: Krestine Havemann)
Selv om Rasmus var skuffet over at være stemt ud, kunne han alligevel godt lave lidt sjov ud af situationen. (Foto: Krestine Havemann)

- Jeg er vanvittig ærgelig og skuffet. Den skal lige synkes.

Det var den umiddelbare reaktion, som 24-årige Rasmus kunne komme på, da han søndag aften blev stemt ud af Big Brother - efter 104 dage i huset, og blot to uger før den store finale.

- Jeg tror mest det er min spillestil, jeg er blevet ramt på, og den har seerne åbenbart ikke kunnet lide, fortæller Rasmus, der brugte et par timer i spaen søndag formiddag på at forberede sig på en eventuel exit. For det er hårdt at skulle forlade huset så kort før den store finale.

Og samtidig ærgrer han sig nu over, at han ikke placerede sine stemmer anderledes, for så tror han ikke, at han var røget ud.

Og så kunne han godt have brugt den halve million, som er præmien til årets vinder af Big Brother 2014.

- Jeg bor sammen med min kæreste, Dina, og vi ville vældig gerne have et nyt køkken derhjemme, og så havde jeg også en drøm om at tage ud at rejse med hende. Men alt dette bliver altså ikke til noget nu, siger Rasmus, der til gengæld håber, at hans gode ven, Jimmy, vinder det hele.

- Det har han fortjent, for han har spillet gamet langt bedre end mig, slutter Rasmus.

1 af 3 Det var en skuffet Rasmus, der måtte forlade Big Brother huset. Her ses han sammen med værtinden Anne Kejser. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Nicki sikrede sig, til manges overraskelse, endnu en uge i huset, og siger her farvel til Rasmus. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Selv om Rasmus var skuffet over at være stemt ud, kunne han alligevel godt lave lidt sjov ud af situationen. (Foto: Krestine Havemann)
0 kommentarer
Vis kommentarer