Endnu et talentshow: Popstars vender tilbage

Showet 'Popstars', der har fostret talenter som Jon Nørgaard og gruppen Eye Q, vender tilbage til skærmen

'Popstars', der skabte gruppen Eye Q, vender tilbage. (Foto: Steen Tronsgaard / Jyllands-Posten)
'Popstars', der skabte gruppen Eye Q, vender tilbage. (Foto: Steen Tronsgaard / Jyllands-Posten)

Det var det allerførste talentshow her hjemme, og mange danskere fulgte med, da gruppen Eye Q tilbage i 2001 vandt 'Popstars'.

Siden er en lang række programmer som 'Talent', 'Scenen er din', 'Voice', 'Voice Junior' og 'X Factor' løbet over skærmen, og nu vender 'Popstars' så tilbage.

Se også: Guldet er uddelt: Anthony Jasmin vinder X Factor

Det er Kanal 5 og Nordisk Film, der har sikret sig rettighederne til programmet, og castingen er allerede gået i gang.

- Vi er ellevilde af begejstring over, at vi til efteråret kan give danskerne det største talentshow af dem alle. I 'Popstars' hylder vi de spirende talenter og følger deres hårde vej mod stjernehimlen, fortæller programdirektør på SBS Discovery, Maiken Wexø.

- Det bliver 'feel good' underholdning for hele familien, hvilket er et af kerneområderne for Kanal 5. Vi håber at kunne samle danskerne til et program, hvor vi også får vist, at vejen til stjernerne ikke består af lutter lyserøde skyer, men er benhårdt arbejde, hvor man skal igennem mange optrædener på knap så mondæne steder, førend man kan stå foran et kæmpe publikum, siger hun.

Se også: Her er de tre nye Voice-coaches

Hvem, der kommer til at udgøre dommerpanelet, og hvad programmet mere konkret kommer til at byde på, vil SBS Discovery endnu ikke afsløre.

Men har man talentet, er man over 16 år og går man med en drøm om at forsøge sig som popstjerne, kan man tilmelde sig casting på kanal5.dk.

Se også: Popstars Jon beskyldes for mafia-metoder

0 kommentarer
Vis kommentarer