Amalie skærer igennem: Jeg er god til at arbejde

Amalie forsvarer drømmen om at være rig og kendt: Kan ikke gøre for, at folk ikke har talent

Amalie har talent og er faktisk god til at arbejde, fortæller hun til Ekstra Bladet. (Foto: TV3)
Amalie har talent og er faktisk god til at arbejde, fortæller hun til Ekstra Bladet. (Foto: TV3)

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, USA (Ekstra Bladet): Det er ikke altid, at kendislivet kun er glamour og store smil. Ikke når man hedder Amalie Szigethy.

Det indrømmer den 22-årige blondine, som i går blev ristet i 'Luksusfælden' fra sit ophold i Hollywood, hvor Ekstra Bladet fik hende i tale. En kendisstatus er nemlig ikke er lige populær alle vegne.

- Det er bl.a. med min musik. Jeg har haft rigtig mange afvisninger, fordi jeg er som jeg er. Folk, der ikke engang gider give mig en chance. Men jeg synes jo, folk burde vende den om og kigge positivt på mit navn, og den jeg er blevet. For jeg er vokset meget, og jeg har gjort rigtig meget ’by my self’ forklarer hun og hentyder bl.a. til, at hun selv tog til byen uden agent eller manager og selv styrer karrierebiksen.

Se også: Amalie trækker i arbejdstøjet

Angiveligt har den unge tv-kendis gang i alverdens projekter. Hemmelige naturligvis. Men karrieren synes at have fået flere strenge at spille på – end den sparsomme sangkarriere, den 22-årige har haft i Danmark.

- Herovre er det jo bare bedre, hvis man har et tv-program. Så er det ’Wow’ og ’Oh my god it’s amazing’. I Danmark er der bare så mange fordomme, hvor man bare burde være glad for at det bliver promotet. Fordi jeg har et navn, så er der rigtig mange der klapper i ligeså snart, man siger mit navn. Det er rigtig ærgerligt. Jeg synes, folk burde give mig en chance. Jeg er jo bare en pige, der går efter mine drømme og har nået at udrette rigtig rigtig meget på kort tid.

Amalie tjener blot 16.000 kroner om måneden. (Foto: Jakob Jørgensen) Kendte Amalies forgældede verden

- Kan du forstå, at folk ikke kan tage dig seriøst, når du ikke vil lave et C.V. for at få et almindeligt arbejde, men kun vil være kendt og tjene penge?

- Det er jo ikke mit problem, at folk ikke har et talent. Enten så har man et talent indenfor entertainment, eller også kan man sidde på en kontorstol. Jeg udnytter jo bare den, som jeg er, og det synes jeg, man skal have lov til. Hvor andre kan sidde på en regnemaskine eller være god til noget andet. Jeg er god til det her, og det er mit arbejde. Og sådan er det bare blevet. Jeg er blevet kendt nu. Og det er ikke, fordi jeg vil være kendt i Hollywood. Jeg er bare blevet ældre. Jeg gør bare det, jeg gerne vil.

Se også: Ekspert til Amalie: Du virker fuldstændig sort

Og Amalie vil gerne lave musik. Være sangstjerne og går benhårdt efter det. Det er blandt andet, hvad hun, med egne ord, har knoklet for at få stablet på benene den sidste måned i Los Angeles. Byen, hun besøger jævnligt og allerede har planer om at vende tilbage til til sommer. Blot få dage før hjemrejsen til Danmark har hun været i studiet det meste af aftenen for at indspille en demo.

- Hvad drømmer du om lige nu?

- At min plade bliver fantastisk, og jeg kan gøre det, jeg altid har drømt om. Og jeg kan lave nogle musikvideoer. Jeg skal til at arbejde med en kæmpe stjerne også, som jeg heller ikke kan fortælle om. Der sker så mange ting for mig nu, og for mit håb, der håber jeg bare, at mit projekt går i orden. Det er mit håb og min drøm lige nu, slutter hun.

Amalie var forleden på photoshoot i Amerika - langt fra 'Luksusfælden'. (Privatfoto) Kendte Amalie om Luksusfælden: Halvdelen af Danmark betaler jo ikke skat

Amalie har tidligere deltaget i Ekstra Bladets reality-show 'Paparazzi'. Se klip fra programmet ved at trykke på 'næste' i galleriet herover artiklen0 kommentarer
Vis kommentarer