Bitter Ginna i Big Brother: Pisse unfair

Der var hårde toner hos den 24-årige Ginna, da hun fredag aften - blot to dage før finalen - blev stemt ud af Big Brother huset.

De to piger, Ginna og Nicki, blev begge stemt ud af Big Brother huset fredag aften. (Foto: Mogens Flindt)
De to piger, Ginna og Nicki, blev begge stemt ud af Big Brother huset fredag aften. (Foto: Mogens Flindt)

Der var ikke de store tårevædede scener, men det var alligevel tydeligt, at både 22-årige Nicki og 24-årige Ginna var skuffede, da de fredag aften blev sendt ud af Big Brother huset - blot to dage før den store finale.

Værst havde Ginna det, da hun efter 116 dage måtte se sig slået på målstregen af David.

- Det værste er nok, at jeg har så ondt i røven over, at det var David der skulle gå i finalen. Han har om nogen ikke fortjent at gå i finalen, da han først kom ind i huset langt senere end os andre og så har han absolut intet ydet, og er bare blevet båret igennem det hele, siger en bitter Ginna.

- Jeg synes det er pisse unfair, da jeg om nogen har kæmpet mig igennem det hele, mens David kom ind med en masse bagrunds-fans, da han jo var kendt fra sidste år. Men sådan er spillet jo desværre, siger Ginna, der stærkt håber på, at det må blive Nirvana der løber med sejren og den halve million kroner.

Nicki var mere forberedt på, at hun ville ryge ud, og nu glæder hun sig bare til at mødes med Mark, som hun blev kæreste med inde i huset.

- Jeg har erfaret, at han allerede er flyttet ind i min lejlighed, så nu må tiden jo vise, om vi kan holde hinanden ud i det lange løb, siger Nicki, der betegner sit ophold i Big Brother huset som den bedste oplevelse nogensinde i hendes liv.

På søndag sendes finalen direkte på Kanal 5 fra kl. 21.

1 af 3 24-årige Ginna var bitter over at se David i finalen. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 22-årige Nicki havde det store smil fremme, selv om hun fredag aften måtte forlade Big Brother huset. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 De to piger, Ginna og Nicki, blev begge stemt ud af Big Brother huset fredag aften. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer