Gintberg til morgensang og bævertælling

'Gintberg på Kanten' besøger i aften bl.a. Ekstra Bladet

Der diskuteres Ekstra Bladets forsidebasker. (Foto: Jan Sommer)
Der diskuteres Ekstra Bladets forsidebasker. (Foto: Jan Sommer)

– Hvad kalder man en grundig journalist, spørger komikeren Jan Gintberg indledningsvis forsamlingen i salen, og han leverer selv svaret:

– Arbejdsløs.

Ikke ligefrem en vittighed, der får publikum til at vælte bagover af grin. Larmende tavshed beskriver vist modtagelsen bedst.

Se også: Realitybaben bli'r tv-stjerneSe også: Realitybabens frække godnathilsenSe også: Line Baun: Jeg har ikke læderhud

Men hen ad vejen går det bedre for komikeren, der i aftenens afsnit af ’Gintberg på kanten’ på DR1 tager den fjerde statsmagt ved vingebenene.

Bævere på ’bæverding’
Det sker ved besøg på Ekstra Bladet, Information og Frederiksborg Amts Avis – og der
afbrydes så fra tid til anden med klip fra Gintbergs onemanshow i foredragssalen i Politikens Hus med især Ekstra Bladets medarbejdere blandt publikum.

Se Gintberg tale med Poul Madsen på 'Gintberg på kantens' FacebookSamtale på højt intellektuelt niveau. (Foto: Jonas Olufson)
Samtale på højt intellektuelt niveau. (Foto: Jonas Olufson)
Yndighederne får lagt sit hånd på udseendet. (Foto: Jonas Olufson)
Yndighederne får lagt sit hånd på udseendet. (Foto: Jonas Olufson)


Gintberg lytter til morgensang på Information og graver i ’Vietnam-gate’ med en garvet Cavling-vinder på bladet, og på Frederiksborg Amts Avis er han med lokal-redaktøren i Halsnæs – bladets mindste lokalredaktion – til bæver-tælling med en lokal naturmand.

Sidste optælling viste 13 bævere, og de kan mødes på den lokale ’bæverding’, joker Gintberg.

Side 9-optagelse
Hihi!

På Ekstra Bladet tegner og fortæller chefredaktør Poul Madsen, han besøger en Side 9-optagelse, og så vender Gintberg tilbage tæt på deadline en aften, hvor der var gang i forside-produktionen.

’Riskærs baby-panik’, lød forside-baskeren, som Gintberg diskuterede med ledende redaktør, Morten V. Poulsen. Gintberg havde såmænd velegnede alternative forslag til overskrifter, og dem kan man se på DR1 i aften kl. 20.

0 kommentarer
Vis kommentarer