TV: Voldelig Patrich kylet ud af Big Brother

Oliver Bjerrehuus måtte lægge sig imellem, da Patrich og Ginna kom op at slås i Big Brother-huset

Patrich i sort skjorte øverst til venstre er nu ude af spillet om den halve million kroner efter et slagsmål med rødhårede Ginna, der ses tv. for Oliver Bjerrehuus. (Foto: Mogens Flindt)
Patrich i sort skjorte øverst til venstre er nu ude af spillet om den halve million kroner efter et slagsmål med rødhårede Ginna, der ses tv. for Oliver Bjerrehuus. (Foto: Mogens Flindt)

Fredag aften sendte Kanal 5 live fra Big Brother-huset, hvor deltagerne holdt fest med topløse bartendere og afklædte poledansere.

Og festen tog hurtigt fart. I løbet af den første time havde flere af deltagerne allerede hældt rigeligt af de våde varer indenbords, og stemningen var højrystet og løssluppen.

Særligt Patrich, der for få dage siden gjorde sig bemærket som lagengymnast sammen med Sandra, fik drukket alt for meget.

Se også: TV: Så skete det: Første knald i Big Brother

Patrich endte i slagsmål med Ginna, og Rasmus og Oliver Bjerrehuus måtte lægge sig imellem for at få de to deltagere skilt ad.

- Patrichs opførsel var uacceptabel. Han opførte sig voldeligt og truende, og vi har netop taget ham ud af huset. Han kommer ikke tilbage, siger Jesper Jürgensen, informationschef hos SBS TV til Ekstra Bladet.

Ifølge en seer, der fulgte med i optrinnet i nat, var det en episode med Sandra, der ledte frem til slagsmålet. Patrichs tidligere sengekammerat havde nemlig fået stjålet nogle smøger, og hun blev ved at tale om det. Det fik Patrich til at flippe ud og kalde hende for 'skank', hvilket fik Ginna til at blande sig i diskussionen mellem de to turtelduer.

Se også: Oliver Bjerrehuus i fræk sexsnak: Jeg tænder på at slikke

Artiklen fortsætter under billedetDeltagerne i Big Brother-huset måtte gøre en stor indsats for at holde Patrich og Ginna fra hinanden (Foto fra tv-klip)
Deltagerne i Big Brother-huset måtte gøre en stor indsats for at holde Patrich og Ginna fra hinanden (Foto fra tv-klip)


Episoden eskalerede, indtil Rasmus og Oliver Bjerrehuus fik talt Patrich til ro.

- Ginna får lov at blive. Produktionen har vurderet, det var Patrich, der var voldelig og truende, siger Jesper Jürgensen.

Se også: Big Brother slukkede signalet i natSe også: Sabina ude af Big Brother efter sort skærm

Med Patrichs exit er der nu ved at være en del tomme senge i huset i Skovlunde. I onsdags valgte 24-årige Sabina at forlade huset, da hun savnede sin kæreste og fem-årige datter. Samme nat var der opstået et større skænderi i huset, som åbenbart var så hård kost for seerne, at produktionsholdet valgte at slukke for tv-signalet i hele tre timer.

Se også: TV: Derfor forlod Sabina Big Brother

Alle deltagerne i årets udgave af 'Big Brother' er gået ind i huset med en hemmelighed, som de ikke uden videre måtte afsløre.

I morgen kommer den nye deltager, Kenneth, ind i spillet for at kæmpe om præmien på en halv million kroner.

Se også: Big Brother-deltager: Jeg knaldede min mors venindeSe også: Sabina forlod Big Brother: Blev lænket til Karsten

Hele skænderiet og optakten til det kan ses i 'Big Brother 2014 Live' på søndag kl. 21.00 på Kanal 5.

0 kommentarer
Vis kommentarer