'Beliebers' belejrer Biebers hotel i Miami

Justin Biebers fans elsker og støtter ham stadig på trods af gårsdagens spritkørsel

Justin Biebers 'mug shots' i forbindelse med anholdelsen i går. (Foto: Miami Police/Eyevine)
Justin Biebers 'mug shots' i forbindelse med anholdelsen i går. (Foto: Miami Police/Eyevine)

Der skal mere end en fartovertrædelse, spritkørsel og modstand mod at blive anholdt til, før Justin Biebers trofaste fanskare, der er kendt som 'Beliebers', holder op med at støtte ham.

Ude foran Orchid House, et hus med fem soveværelser, der koster 20.000 kroner at leje pr. nat, hvor Justin Bieber formodes at opholde sig, samledes der allerede i går efter hans løsladelse en gruppe på flere hundrede 'beliebers'.

- Jeg vil bare gerne fortælle ham, hvor meget jeg elsker ham og give ham et kram, siger en af de fremmødte fans, Ann Marie Rodriguez til CBSMiami.

- Vi er alle bare mennesker, og han lavede en fejltagelse, og det tror jeg godt, at han ved, men vi står alle stadig bag ham, fortsætter hun.

Se videoen af 'belieberne' ude foran Justin Biebers formodede opholdssted her.

Torsdag morgen blev Justin Bieber anholdt efter at have kørt ræs i en gul Lamborghini i påvirket tilstand. Efter at være blevet stillet for en dommer betalte han kautionen på små 14.000 kroner og kunne igen forlade politistationen.

Inden han steg ind i en ventende sort varevogn, hoppede han op på taget af køretøjet og vinkede til sine fans, som satte i løb efter bilen, da den kørte væk.Justin Bieber hoppede op på taget af en ventende bil og vinkede til sine fans, inden han forlod politistationen. (Foto: All Over)
Justin Bieber hoppede op på taget af en ventende bil og vinkede til sine fans, inden han forlod politistationen. (Foto: All Over)


- Der er presse, og der er paparazzier, der jager ham rundt, og han er bare en normal 19 år gammel fyr, der prøver at leve sig liv og lave musik for at gøre sine fans glade og alle prøver bare at dømme ham, siger en anden 'belieber' til CBSMiami ude foran Justin Biebers formodede opholdssted.

Justin Biebers sag bliver taget op igen på mandag, men det er endnu uvist, om sangeren selv dukker op, eller blot sender en advokat.Rapperen Khalil delte dette billede af Bieber og modellen Chantel Jeffries i den gule Lamborghini, som politiet i går morges stoppede stjernen i. (Foto: Privatfoto)
Rapperen Khalil delte dette billede af Bieber og modellen Chantel Jeffries i den gule Lamborghini, som politiet i går morges stoppede stjernen i. (Foto: Privatfoto)


0 kommentarer
Vis kommentarer