Arvingerne-kritik: Hvorfor gøres håndbold-Danmark så herre-grim

Tv-værten og have-guruen Signe Wenneberg forstår ikke, hvorfor der er så meget rod og grimhed i DR’s dramaserie

Signes far, John, spilles af Jens Jørn Spottage. (DR/Martin Lehmann)
Signes far, John, spilles af Jens Jørn Spottage. (DR/Martin Lehmann)

Søndag aften fik Danmarks Radios ’Arvingerne’ Klaus Riskær Pedersen til at fare til tasterne og kalde den superpopulære serie for grim og grumt kedelig.

På sin Facbook-profil sviner han serien til, der uge efter uge trækker over halvanden million seere til skærmen.

’Arvingerne: Hvem fanden har 'stylet' det program. ALT er grimt…næsten som om det er et mål i sig selv. Tøj, indretning, sengetøj, undertrøjer …. you name it ! Troede bare det var en fejl i et enkelt af disse serie afsnit…men for fanden hvor jeg keder mig grumt’ skrev han blandt andet.

Se også: Klaus Riskær sviner Arvingerne: Grimt og grumt

Og finansmanden er ikke alene i sin kritik af ’Arvingerne’.

Løgplanter året rundt
Det kvindelige svar på Søren Ryge, Signe Wenneberg’ er også irriteret over, at der er så mange fejl i serien. Og så synes hun – lige som Riskær – at serien gøres grimmere end det er nødvendigt.

’Har nu set 7.afsnit af Arvingerne og bliver vanvittig af script-fejl. Der bliver ved med at stå vibeæg, løgplanter og tidlige tulipaner på disken i køkkenet hjemme hos Frederik, mens det er højsommer, vinter, forår og højsommer udenfor i en kæmpe stor blanding. De har tykke jakker på i serien i sommersol og går direkte fra VINTER med sne til sol med BLADE på træer og blade på bøgehække, hvad vi jo ved, der først er efter 5.maj...Signe Wenneberg synes, at 'Arvingerne' er en superfed serie. Men fejlene i den irriterer hende. (Foto: All Over Press)
Signe Wenneberg synes, at 'Arvingerne' er en superfed serie. Men fejlene i den irriterer hende. (Foto: All Over Press)


Superfed serie. Men det er beskæmmende, at håndbold-Danmark og provinsen skal gøres så herre-grim i scenografien og at der er rod i årstider og botanik...’, skriver Signe Wenneberg på sin Facebook-profil.

Se også: 'Arvingerne' leverer fuld valuta for licenskronerne

0 kommentarer
Vis kommentarer