Palle Strøm: Jeg sluger tv-dramaet råt

De tidligere TV2-chef glæder sig til at kaste sig over anden sæson af 'House of Cards' i weekenden

Kevin Spacey og Robin Wright i 'House of Cards'. (AP Photo)
Kevin Spacey og Robin Wright i 'House of Cards'. (AP Photo)

Efter at have slugt første sæsons 13 afsnit råt sidste år, har millioner af 'House of Cards'-fans verden over bare ventet på, at sæson 2 skulle være klar til at gå over skærmene.

Nu er ventetiden forbi. Fra fredag formiddag kl 9.00 har man igen kunnet dykke ind i det betændte politiske univers i Washington, hvor kongresmedlem Francis 'Frank' Underwood - spillet af Kevin Spacey - har gang i mange rænkespil i sin jagt på den magt, han aldrig fik del i, da han blev vraget som minister af den nye mand i Det Hvide Hus.

Som medsammensvoren har han hustruen Claire - i Robin Wrights skikkelse, som ikke er mindre skruppelløs - og hun har tilmed sin egen agenda at forfølge.

I én køre
Der er altså lagt op til yderligere 13 timers nervepirrende underholdning, og én af dem, der glæder sig til at smide sig på sofaen og følge dramaet, er den tidligere TV2-chef Palle Strøm, der skriver om tv-serier i Ekstra Bladets lørdags-tillæg, 'Ekstra'.

- Det kan ikke passe bedre til en weekend, og der er jo desværre kun 13 afsnit, så de skal hurtigt få ben at gå på, siger Palle Strøm.

- Jeg tar dem i én køre. Starter måske allerede i aften, og så ved jeg, at hvert afsnit ligesom tager det næste - og lige pludselig er der gået 13 timer, siger tv-manden, der ikke kan få nok af 'House of Cards'.

Mesterlige Spacey
- Hvad er det, der gør serien så interessant?

- Den er simpelthen bare mesterligt skruet sammen, og de intriger, der foregår, er bare død-interessante. Man sidder uvilkårligt og tænker, om amerikansk politik virkelig foregår sådan. Og så er Kevin Spacey bare fuldstændig fantastisk, siger Palle Strøm.

Se også: Netflix spås to millioner nye abonnenter i USASe også: Netflix baner vejen for nyt superformat

Se også: Netflix varsler nyt dyrere abonnement Netflix varsler nyt dyrere abonnement

Heldigvis for ham og alle de andre millioner af fans bliver der også tale om en tredje sæson. De nødvendige kontrakter er indgået.

'House of Cards' kan kun ses på streamingtjenesten Netflix, der i Danmark kan ses i 440.000 husstande.

0 kommentarer
Vis kommentarer