Det store Datingshow: Søvndyssende premiere

Kun 3 stjerner til Kanal 5-premiere: Christiane Schaumburg-Müller skulle have holdt sig til 'Vild med dans'

Kanal 5's nye Store Datingshow med Christiane Schaumburg-Müller er langt og kedeligt, mener eb.dk's anmelder. Foto: Thomas Sjørup
Kanal 5's nye Store Datingshow med Christiane Schaumburg-Müller er langt og kedeligt, mener eb.dk's anmelder. Foto: Thomas Sjørup

Det store Datingshow på Kanal 5

En ting er man i hvert fald ikke i tvivl om, hvis man spørger Christiane om hendes nye datingshow: Det er zkønt!

Deltagerne er zkønne! Hvad de svarer er zkønt! Alt er zkønt!

Her til aften havde Kanal 5 premiere på ‘Det Store Datingshow’, hvor værten Christiane Schaumburg-Müller selv lagde kækt ud med at synge titelsangen sammen med tre juhu-piger.

Laaang intro
Det var en meget lang intro. I det hele taget kørte showet ufatteligt langsomt, og den time, det varede, føltes mere som tre.

Det er det klassiske format, dette datingshow har, som mest af alt minder om TV3’s ‘Knald eller fald’ med Anders Frandsen fra 1990’erne. Og hvor det var sjovt dengang, er det nu lettere søvndyssende. For i de 20 års tid, der er gået, er tempoet for al underholdning skruet gevaldigt i vejret, og almindelige hverdagsdanskere er ikke længere underholdende.

Rigtig kedeligt
I denne type program er det deltagerne, der skal bære showet igennem - og uanset hvor meget Christiane står og hepper på dem og vil have dem til at beskrive sig selv som kager eller kendte, så er det stadig kedeligt.

Siden ‘Knald eller fald’ var sjovt, har vi fået så mange andre formater og bud på underholdning i kærlighedsgenren, så derfor er det lidt svært for en gennemsnitlig sygeplejerske at få opmærksomheden hen over programmer som ‘Dagens Mand’ og ‘Hele Pakken’, som næsten gør en dyd ud af at flytte grænserne.

Mens deltagerne i ‘Det Store Datingshow’ vælger at stille spørgsmål til hinanden, som eksempelvis 'hvornår har du sidst været i solarium' og 'hvad synes du er mest sexet ved Arnold Schwarzenegger?', så vælger deltagerne i ‘Hele Pakken’ at fortælle deres inderste hemmeligheder. Og ovre hos ‘Dagens Mand’ er deltagerne ikke blege for at forarge lidt og smide en lapdance på bordet. Så der er langt op til det excentriske og underholdende.

20 år for gammelt
Men der er også noget sympatisk over at se et program, som indeholder almindelige danskere. Tiden er bare løbet fra det. Anders Frandsen var der for 20 år siden, og lige så zkønt, som Christiane gerne vil gøre det, lige så kedeligt er det.

Måske skulle Christiane bare være blevet på 'Vild med dans'.

0 kommentarer
Vis kommentarer