Endnu en pædofil-afsløring på BBC

En prominent sportsjournalist har voldtaget 13 piger på helt ned til ni år

Stuart Hall har indrømmet sine sexovergerb på de små piger. Foto: PA
Stuart Hall har indrømmet sine sexovergerb på de små piger. Foto: PA

Tv-verdenen i Storbritannien har tilsyneladende haft cirkler, hvor uhyggelige sexlyster, der handlede om voldtægter af helt unge kvinder og børn, har hørt til dagens orden.

Læs også:

Se også: Ny britisk tv-stjerne arresteret for sexovergreb

Scotland Yard gik alvorligt til værks, da den modbydelige sag med Jimmy Savile hardcore pædofili blev oprullet forrige år, og siden er afsløringerne af den pædofile rings medlemmer væltet ud af skabet.

Senest har den nu 83-årige tidligere prominente sportsjournalist, Stuart Hall, indrømmet sine mange overgreb på unge og børn helt ned til ni år. Flere af de ofre, han har forulempet, har været døtre af han venner, skriver Sky News.

Læs også:

Se også: BBC-stjernes ofre var helt ned til otte år

Skandalen har ifølge medierne ført til en seriøs krise i BBC, fordi den ud over Savile og Hall også omfatter andre tv-kendisser i England bl.a. komikeren Jim Davidson, komikeren Freddie Starr og PR-guruen Max Clifford. De er også anklaget for seksuelle overgreb.

Hertil kommer andre tv-kendisser - blandt andet to kendte skuespillere fra den berømte tv-serie 'Coronation Street', Michael Le Vell og Bill Roache, der også er anklaget for voldtægter af helt unge piger.

Læs også:

Se også: Englands sjoveste mand er anholdt i sexsag

Stuart Hall blev arrestere i februar og stedt for retten i april, men på grund af de restiktioner, der er i Storbritannien i den slags sager, er det først kommet pressen for øre nu.

Overgrebene er foregået imellem 1967 og 1985, og Hall har erklæret sig skyldig i 14 af tiltalepunkterne, men han bestrider at være pædofil. Først d. 17. juni falder der dom, og indtil da er han på fri fod mod kaution.

Læs også:

Se også: BBC-stjerne indrømmer sexmisbrug af unge piger

Anklagemyndigheden har betegnet ham som 'et opportunistisk rovdyr', og Hall har da også sagt undskyld til sine ofre. Den 83-årige sagde i retten, at han havde overvejet at begå selvmord, da afsløringene kom, men at han af hensyn til sin kærlighed til familien lod være.

Ifølge The Guardian er Hall i lighed med de fleste andre voldtægt- og pædofilianklagede adlet med MBE-ordenen af dronning Elizabeth.

1 af 3 Her giver dronning Elizabeth Stuart Halle MBE-ordenen. Foto: PA
2 af 3 Stuart Hall har alle dage godt kunne lide at føre sig frem med unge kvinder. Foto: Polfoto
3 af 3 Stuart Hall har indrømmet sine sexovergerb på de små piger. Foto: PA
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!