Ikke udsolgt til X Factor-finalen

Aftenens 'X Factor'-finale begynder med ordene 'Live foran et kæmpe publikum i Herning'. Det kunne dog godt have været endnu mere kæmpe, for der er ikke udsolgt i Boxen

Tre timer før showet går i gang, er der masser af plads på gulvet i Jyske Bank Boxen. Når showet går i gang klokken 20, vil der stadig være plads på gulvet. (Privatfoto)
Tre timer før showet går i gang, er der masser af plads på gulvet i Jyske Bank Boxen. Når showet går i gang klokken 20, vil der stadig være plads på gulvet. (Privatfoto)

Læs også:

Se også: Karoline i store problemer under generalprøven

Der bliver ingen problemer med at se aftenens 'X Factor'-show helt nede bagfra i Jyske Bank Boxen i Herning. For der står nemlig slet ikke nogen på gulvet aller bagerst i den store arena.

DR har ikke formået at sælge alle billetterne til det storstilede show.

Læs også:

Dan Rachlin er ikke begejstret for dommerpanelet i år. Når det gælder deltagerne, er han egentlig heller ikke imponeret. (Foto: Mogens Flindt) TV - 22. mar. 2013 - kl. 15:05 Linnet er som en fejlcastet Nils Malmros-skuespiller

Der er solgt lige omkring 13.500 billetter. Det betyder, at der er 1.000 billetter, som ikke er blevet solgt. Og det er allesammen ståpladser bagerst i Jyske Bank Boxen.

- Vi kunne godt have solgt flere billetter, hvis vi havde haft flere siddepladser. Familierne vil gerne sidde ned, siger DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme.

Læs også:

Anne Linnet og Blachman er ikke enige om ret mange ting. (Foto: Troels Trier) TV - 22. mar. 2013 - kl. 09:32 Blachman til Anne Linnet: Du opfører dig åndssvagt

Sidste år var der udsolgt til finalen i Herning, men underholdningschefen mener ikke, at det svigtende salg hænger sammen med en faldende interesse fra danskerne.

- Det er stadig det mest sete underholdningsprogram, så folk vil jo stadig gerne se det, siger Jan Lagermand Lundme.

Læs også:

Se også: Hov, afslørede Anne Linnet lige sig selv der..?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere