Luksusfælde-Camilla: Jeg stjal formue fra min arbejdsplads

Luksusfælden: Camilla fra Rødovre kan ikke sove om natten af bare spekulationer over fremtiden

Noget af det første, der ryger ud hos Camilla, er det overdådige antal poser med med slik. (Foto: TV3)
Noget af det første, der ryger ud hos Camilla, er det overdådige antal poser med med slik. (Foto: TV3)

Afmagt.

Sådan er situationen for 31-årige Camilla fra Rødovre, der i aftenens 'Luksusfælden' på TV3 får besøg af programmets tre eksperter.

Og der er virkelig noget at tage fat på. Den kuldsejlede økonomi er totalt vokset hende over hovedet, og hun kan nærmest ikke sove om natten af bare spekulationer over, hvordan hun og de to børn skal klare sig.

Læs også:

Trine og Kim fra Thisted har selv bidraget til at få styr på økonomien. (Foto: TV3) TV Luksusfælden viste ikke virkeligheden

Hun lever stort set af slik og springer over gærdet, hvor det er lavest, når det gælder mad til børnene. Hun vil så gerne give dem en tryg og kærlig opvækst, men økonomien bremser hende, føler hun.

Kautionerede for eks-kæreste
Penge-problemerne fylder også meget - men en gæld på 640.000 kroner til et huskøb, som hun kautionerede for eks-kærestens andel af, tynger mest.

Han afdrager ikke sin del af gælden, så Camilla hænger via sin kaution på den alene.

Læs også:

Makaya Larsen med børnene Rebecca og Melanie. (Foto: TV3) TV Efter 'Luksusfælden': Nu nøjes jeg med at kigge efter rejser

Andre poster, kombineret med rentebyrden, har fået gælden til at ringe i nærheden af en million kroner.

Hun lider af konstant dårlig samvittighed - også forårsaget af en dom for at have stjålet en formue fra sin tidligere arbejdsplads.

Ændrede kontonummer
- Jeg ændrede kontonummeret, når kunderne betalte regninger, så pengene i stedet gik ind på min konto. Jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det, men jeg troede ikke, at det ville blive opdaget. Måske var jeg naiv, siger Camilla i programmet.

Camilla er regnskabsassistent, og hendes nye arbejdsplads er fuldt bekendt med dommen, oplyser hun.

Læs også:

Channie og Martin - og lille David - glæder sig over at være flyttet for sig selv. (Foto: TV3) TV Grum tid afløst af fremgang

Der venter de tre eksperter et gedigent arbejde med at få has på økonomien og derved få skubbet noget optimisme og livsglæde ind i Camilla.

Se, om det lykkes.

'Luksusfælden', TV3 i aften kl. 20.00

0 kommentarer
Vis kommentarer