Karoline i store problemer under generalprøven

Teknikken driller finalens yngste solist under forberedelserne til aftenens store 'X Factor'-finaleshow

Karoline havde en træls biplyd i ørerne, og det var tæt på at tage pippet fra den unge sangerinde. (Foto: Mogens Flindt)
Karoline havde en træls biplyd i ørerne, og det var tæt på at tage pippet fra den unge sangerinde. (Foto: Mogens Flindt)

Bare fire timer før det store finaleshow i årets 'X Factor' er der stadig ikke styr på tingene i Jyske Bank Boxen i Herning.

Teknikken driller især 15-årige Karoline, der kæmper med lyden i ørerne.

Læs også:

Cresten skal synge Nirvana i finalen. (Foto: Jesper Mortensen). TV - 21. mar. 2013 - kl. 14:09 Det skal de synge i 'X Factor'-finalen

Blachmans unge sangerinde måtte to gange stoppe midt i sin vindersingle 'Det er her vi bor', fordi hun har haft en biplyd i øret.

- Der sker et eller anden med min monitor. Undskyld, men det er vel nu, jeg skal sige det, hvis det ikke fungerer, sagde Karoline fra scenen, før hun bad om at komme til at tale med en tekniker.

Læs også:

Se også: Lyt til X Factor-finalisters vinderbud

Det er ikke den bedste start på en lang 'X Factor'-aften for den unge aarhusianer.

Internationale problemer
Under et pressemøde torsdag sagde hun til ekstrabladet.dk, at hvis noget skulle gå galt under det store show, ville hun bare smile og grine af det.

Men det var alt andet end smil, der var på læben hos Karoline, da hun i tredje hug fik sunget hele sin sang.

Der var også problemer, da den britiske sangerinde Marina and the Diamonds skulle øve sit store hit 'Primadonna' under generalprøven.

Hun fik ikke den rigtige lyd i ørerne fra begyndelsen og måtte starte forfra.

Læs også:

Se også: Internationalt navn til X Factor-finalen

Der er stadig fire timer til den store finale går i gang med de tre finalister og en lang række danske navne som Nik & Jay, Marie Key, Panamah, Burhan G, Mads Langer, Rasmus Walter og Nabiha.

1 af 2 Lad os håbe, at en skidt generalprøve giver en god premiere for Karoline. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Karoline havde en træls biplyd i ørerne, og det var tæt på at tage pippet fra den unge sangerinde. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere