Luksusfælden: Gældsat på eksotiske rejser

39-årig mor fra Helsinge kommer i 'Luksusfældens' søgelys i aften

Makaya med sine to døtre, Rebecca og Melanie. (Foto: TV3)
Makaya med sine to døtre, Rebecca og Melanie. (Foto: TV3)

39-årige Makaya Larsen fra Helsinge elsker at rejse, gerne til eksotiske destinationer med et skær af religiøs mystik over sig, og hun har en mani med at flytte i en uendelighed. Den ældste datter, Melanie, fortæller i aftenens udgave af 'Luksusfælden' på TV3, at hun har flyttet 25 gange i sit 19 årige liv.

Nu står den lille familie, der dog ikke længere omfatter Melanie, der er flyttet hjemmefra, men så til gengæld yngste-datteren, Rebecca på 15, igen for at skulle flytte. Denne gang fra en lejlighed i Helsinge, hvor de kun har boet et halvt år, til et nabohus, der er lidt større - men også en del dyrere.

Channie og Martin - og lille David. (Foto: TV3) TV - Jeg har ikke holdt en forbrugs-fest

Har Makaya råd til det?

Rodløs eller flugt
Det sætter programmets eksperter sig til at finde ud - og i det hele taget også at få sat styr på hendes smadrede økonomi, som hun helt har mistet overblikket over, og som hun bliver ved med at udhule yderligere ved køb af endnu en rejse, hun ikke har råd til.

Anja og Morten tilfredse med eksperternes indsats for at få bragt økonomien i orden. (Foto: TV3) TV Parret fra 'Luksusfælden': Styr på det

Er det rodløshed eller en flugt fra virkeligheden? Hvorfor kan hun ikke falde til ro ét sted, når hun nu ved, at børnene lider ved såvel den manglende økonomi som rejserne og de ustandselige flytninger?

Brat opvågen
- Jeg leder vel efter mig selv. Min drøm er, når pigerne bliver selvhjulpne, at pakke mine ting væk, tage rygsækken på nakken og så drage ud og se, hvad der sker, fortæller Makaya.

Anne fra 'Luksusfælden' har fået styr på økonomien. (Foto: TV3) TV Nu shoppper jeg uden at købe noget

Men det bliver en brat opvågen for Helsinge-moderen, der skylder 230.000 kroner væk og hver måned kan påregne at have et månedligt underskud på 6.500 kroner, hvis der ikke bliver grebet ind.

'Luksusfælden' på TV3 i aften kl. 20.00

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere