Blachman bøjer sig: Endelig kendte sange til de unge

Der er stort set kun velkendte sange i fredagens 'X Factor'-show. Seerne får dobbelt op på Rihanna, og tro det eller lad være: Blachmans unge Karoline står for en af dem

Endelig kan seerne vippe med, når Blachmans to unge solister står på scenen. (Foto: Mogens Flindt)
Endelig kan seerne vippe med, når Blachmans to unge solister står på scenen. (Foto: Mogens Flindt)

Det helt store tema i årets 'X Factor' har - udover dommernes interne kampe - været sangvalget.

Især Thomas Blachman har gjort en dyd ud af at vælge sange til sine unge deltagere, som kun ganske få af de halvanden million seere har kunnet nynne med på.

Læs også:

Se også: Blachmans piger vil hellere synge 'mærkelige' sange

I fredagens show, hvor temaet er 'Big Band Night', er der velkendte sange over hele linjen.

Dejligt at synge kendte sange
Selv Blachmans unge solister er ude i populær-pop - i hvert fald for 50 procents vedkommende. 15-årige Karoline skal nemlig synge Rihanna.

- Det er så fedt, at Thomas Blachman vælger et Rihanna-nummer. Jeg elsker Rihanna. Det er det nummer, jeg har glædet mig allermest til at synge. Men vi har selvfølgelig arbejdet med det og gjort det meget specielt. Det bliver så fedt på min egen måde, siger Karoline.

Læs også:

Se også: X Factor: Linnet og Ida satser på de store hits

Det er dog ikke kritikken af Blachmans sangvalg, der har fået den 49-årige dommer til at vælge populærmusik. Valget blev nemlig truffet for to uger siden. Et populært valg hos Karoline.

- Det er dejligt at synge noget, man kender. Det glæder jeg mig vildt meget til, siger den unge Aarhus-sangerinde.

Ændrede til kendt sang i sidste uge
Også 17-årige Amanda ser frem til at synge noget, som folk i hvert fald kender lidt. For selvom det måske primært er den aldrende del af publikum, der kender Ella Fitzgeralds jazz-klassiker 'Cry Me a River', så gør det noget godt for hele programmet, at der er kendt musik med, mener den unge forhåndsfavorit.

- Jeg tror ikke, der var nogen, der gad se programmet, hvis alle sange var totalt ukendte, så det er meget godt, at de andre synger noget, man kender. Jeg synes også selv, det er fedt at høre det, man kender. Og nu glæder jeg mig til at synge en sang, som folk forhåbentlig kender.

Læs også:

Blachman er en mand med mange talenter - og hår og make up er blandt dem. (Foto: Mogens Flindt) TV - 11. feb. 2013 - kl. 23:34 Blachman bestemmer pigernes make up

Oprindelig var det dog ikke planen, at Amanda skulle synge en kendt sang.

- I starten skulle jeg synge en sang, der hed ’All Mine’, som jeg ikke kendte. Men det gik bare ikke. Jeg kunne virkelig ikke lide den. Der var et klimaks i sangen, som jeg bare ikke synes lød godt. Så vi ændrede sang i onsdags, og lige fra første gang, jeg hørte ’Cry Me a River’, elskede jeg den. Det er en vildt fed sang, siger Amanda.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere