Sygdom sætter Wasteland under pres

17-årige Anders fra pigernes yndlinge Wasteland har influenza, og det gør, at drengegruppen har ændret lidt på sangfordelingen til fredagens show

'Ham med skovmandsskjorten' - også kendt som Anders - døjer lidt med influenza, så nu tager Marius (i midten) noget af hans sang i fredagens show. (Foto: Mogens Flindt)
'Ham med skovmandsskjorten' - også kendt som Anders - døjer lidt med influenza, så nu tager Marius (i midten) noget af hans sang i fredagens show. (Foto: Mogens Flindt)

'Ham der i skovmandsskjorten', som Thomas Blachman nonchalant kaldte Anders fra Wasteland i fredagens show, skranter.

Den 17-årige sanger har feber, ondt i halsen og er forkølet. Men han er dog frisk nok til at give den gode Blachman lidt payback for fredagens kommentar.

- Han har kunnet mit navn før, så jeg ved ikke, hvordan han har kunnet glemme det, siger Anders med et lille smil.

Læs også:

Se også: Blachman bøjer sig: Endelig kendte sange til de unge

Marius tager en ekstra tørn
Holstebro-knægten har døjet med influenza siden lørdag. Det er dog ved at blive lidt bedre. Alligevel har drengegruppen taget deres forbehold.

- Jeg skal ikke synge ligeså meget som planlagt. Vi lavede lidt om på planerne i tirsdags, så vi var ude i god tid og ikke skulle til at lave koreografien om i sidste øjeblik, fortæller Anders.

Læs også:

Se også: Det sker der bag X Factor-scenen: Adrenalin-pøller og indianerdans

I stedet bliver det Marius, der tager en ekstra tørn og synger noget af det, som Anders skulle have sunget til den store 'Big Band Night'.

Karoline ramt af feber
Anders er ikke den eneste, der skranter på 'X Factor'-holdet. 15-årige Karoline mødte mærket op til pressemøde torsdag formiddag.

- Jeg er ved at få influenza, det er meget dårlig timing. Jeg har ondt i halsen, og så har jeg vist også lidt feber, hoster hun.

Læs også:

Blachman bærer stadig nag. (Foto: Mogens Flindt) TV - 26. feb. 2013 - kl. 23:18 Blachman: Skandale hvis en af mine er i farezonen

Blachmans unge sangerinde begyndte at skrante for to dage siden, og siden er det kun blevet værre.

- Det påvirker selvfølgelig min forberedelse. Jeg frygter naturligvis, at det kan påvirke min præstation, siger Karoline, som forsøger at blive frisk til morgendagens show med 'en masse te og rigeligt halsbolsjer'.

1 af 2 Karoline er også i knæ på grund af sygdom, men hun håber ikke, at det kan ses på skærmen. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 'Ham med skovmandsskjorten' - også kendt som Anders - døjer lidt med influenza, så nu tager Marius (i midten) noget af hans sang i fredagens show. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere