Blachman får sit helt eget mandeshow

Thomas Blachman benytter enhver lejlighed til at kalde 'X Factor' sit eget program. Nu har DR2 løftet sløret for et DR2-program, som rent faktisk bliver Blahmans helt eget

For en gangs skyld er munden lukket på Thomas Blachman, der ikke vil fortælle om sit nye talkshow på DR2. (Foto: Mogens Flindt)
For en gangs skyld er munden lukket på Thomas Blachman, der ikke vil fortælle om sit nye talkshow på DR2. (Foto: Mogens Flindt)

Der er ingen tvivl om, at uden Thomas Blachman intet 'X Factor'. Det ved DR, det ved seerne, og det ved skaldepanden selv.

Læs også:

TV - 11. feb. 2013 - kl. 19:32 Blachman: X Factor er mit program

Hvis der er nogen, der kan bære et program i bedste sendetid, så er det den 49-årige kontroversielle dommer, som fredag efter fredag kommer med guldkorn og tilsvininger på DR1 - ikke altid i et lige afmålt forhold.

Læs også:

Se også: Blachman: Ja, jeg gabte af Linnet

Nu får Blachman endelig sit helt eget show på det nye DR2.

Det blev meldt ud allerede sidste år under den blachman'ske parole om, at det bliver en original form for tv, der aldrig er set før i hele verden.

Læs også:

Se også: Blachman får eget tv-show: Aldrig set før i verden

Men på et pressemøde om det nye DR2, blev der løftet lidt mere af sløret for, hvad programmet kommer til at indeholde.

Det bliver et talkshow, hvor Thomas Blachman får besøg af danske mænd. Temaet bliver 'manderollen anno 2013'. Et tema, som dommeren jævnligt ynder at sætte fokus på i forbindelse med 'X Factor'.

Blandt gæsterne kan nævnes musikeren Shaka Loveless og psykologen Sten Hegeler.

Læs også:

Thomas Blachman forsøgte at tage kampen op mod Jonas' mor. Men hun gav sig ikke sådan lige. - Jonas' mor er musiker, og derfor ved hun, hvad hun taler om. siger hun. Men jeg kender mange musikere, der ikke ved, hvad de taler om. Det prøvede jeg at fortælle hende, men det kunne hun ikke forstå, sagde dommeren i sin provokerende tone efter showet. (Foto: Mogens Flindt) TV - 23. feb. 2013 - kl. 09:45 TV: Bange Blachman følte sig overfaldet af rasende mor

Præcis hvad showet går ud på, ville DR2's kanalchef Michael Thouber ikke fortælle på pressemødet, skriver dr.dk.

Han kom blot med disse kryptiske ord, der ligeså godt kunne være kommet ud af Blachman selv:

- Blachmann er på en mission. Han står midt i en identitetskrise i forhold til det at være Blachman - og mand.

Men for en gangs skyld er Blachmans mund lukket.

'Han vil lade værket stå for sig selv og ikke kommentere det hverken nu eller efter 'X Factor'', skriver hans pressekontakt Michael Feder fra Have Kommunikation i en mail.

Læs også:

Blachman var indebrændt, da Anne Linnet sendte et af hans unge stjernefrø ud. (Foto: Mogens Flindt) TV - 16. feb. 2013 - kl. 02:10 TV: Blachman: Jeg råbte og skreg af Anne

Blachmans talkshow har premiere på DR2 efter påske.

Læs også:

Thomas Blachman følte ikke, at han havde publikum i ryggen - på den gode måde. (Foto: Mogens Flindt) TV - 9. feb. 2013 - kl. 11:35 TV: Blachman raser: Publikum burde stemmes hjem!

1 af 2 Efter påske behøver Blachman ikke længere dele opmærksomheden med sine to meddommere Ida Corr og Anna Linnet. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 For en gangs skyld er munden lukket på Thomas Blachman, der ikke vil fortælle om sit nye talkshow på DR2. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere