Big Brother: Se IKKE på stripperen

Phillip taber udfordringen, hvis han kigger på den nøgne pige på trampolinen

Kan Phillip holde øjnene fra stripperen? Se klippet ovenfor.
------------------------------------------------------------------------------------

Glem alt om kinesisk vandtortur.

En nøgen pige hilser kælent og begynder at hoppe på en trampolin, hvorefter hun spreder ben.

Men Phillip må som den eneste mand i lokalet end ikke reagere på hendes tilstedeværelse, hvis han ikke vil miste livet - i Big Brother-huset.

Læs også:

TV - 22. feb. 2013 - kl. 17:42 Horehuset: Masser af sex i Big Brother

Udfordringen hedder 'Eyes on the Prize', hvor deltagerne skal bevare fokus, mens Big Brother gør alt for at få dem til at kigge væk.

I aftenens afsnit af 'Big Brother' fortsætter ugens tema med forskere og forsøgsrotter, hvor de andre beboere bliver udsat for forskellige eksperimenter af de tre udpegede forskere - David, Tarik og Ronni.

Læs også:

Phillip med et tilfreds smil og Hartmann med tilhørende bollehår kigger op fra dynen efter deres hede omgang i lagnerne. (FOTO: SBS TV) TV - 20. feb. 2013 - kl. 09:49 BB: Se liderlige Phillip helt nøgen

Her bliver forsøgsrotten Phillip udvalgt som manden, der i et helt minut skal modstå fristelsen af at kigge på en stripper.

Et klogt valg ud fra tesen, at han i det mindste kan få afløb for den psykiske belastning sammen med sin bolleven Hartmann.

Men blondinen med de faste silikonebryster gør det bestemt ikke nemt for Phillip.

Læs også:

TV - 22. feb. 2013 - kl. 10:48 TV: Blondie og Victor kanin-knepper igen

Til den nysgerrige læser, der gerne vil se mere til den barmfagre blondine, kan ekstrabladet.dk oplyse, at den labre sag kalder sig Elina og kan bookes over stripdanmark.dk.

Aftenens afsnit bliver sendt klokken 21 på Kanal 5, hvor også en syngende drag queen, en skør dværg og håndbolde, der suser om ørerne, skal forsøge at bringe forsøgsrotterne ud af fokus.

1 af 2 I et sidste forsøg på at få Phillip til at kigge væk bøjer stripperen sig indbydende forover og kigger smilende tilbage på den stakkels pædagogmedhjælper, der stirrer stift på skærmen. (FOTO: SBS TV)
2 af 2 Det er bestemt ikke nemt for en pigeglad ung mand, at kigge væk når en nøgen kvinde gør sig til. (FOTO: SBS TV)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere