Spice Girl erstatter Osbourne

Spice Girl Mel B er ny dommer i America’s Got Talent. Hun erstatter Sharon Osbourne efter syv sæsoner

Scary Spice skal være dommer. (Foto: AP)
Scary Spice skal være dommer. (Foto: AP)

Læs også:

Se også: Scary Spice fanget nøgen på toilet

Læs også:

Se også: Mel B og Mel C fra Spice Girls i slagsmål

Årets deltagere i den amerikanske talentkonkurrence America’s Got Talent kan se frem til at få kritik fra selveste Mel B fra Spice Girls.

Scary Spice, som Mel B også kaldes, skal nemlig være dommer i det populære show fra næste sæson. Sangerinden erstatter Sharon Osbourne, der til daglig danner par med heavy metal legenden Ozzy Osbourne.

Når de første auditions starter om få uger, skal Mel B sidde i dommerpanelet sammen med de to erfarne dommere, skuespiller og radiovært Howard Stern og komiker Howie Mandel. Det skriver Hollywood Reporter.

Den 37-årige sanger, hvis rigtige navn er Melanie Janine Brown, har dog en smule skærmerfaring. I 2011 var hun nemlig dommer i den australske version af X Factor.

Sklerose-syg
Erstatningen af Sharon Osbourne er samtidig et farvel til den mangeårige dommer, som sidste år meddelte, at den syvende sæson ville være hendes sidste.

Fru Osbourne forklarede, at hun var vred på produktionsselskabet, efter at de nægtede at lade hendes søn, Jack Osbourne, deltage i det fysisk krævende program Stars Earn Stripes.

Årsagen var angiveligt, at han var blevet diagnosticeret med sklerose.

America’s Got Talent's ottende sæson har premiere 28. maj i USA.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere