TV 2 snupper Hammerslag-vært

TV 2 åbner produktion i Aarhus - Peter Ingemann til TV 2

Peter Ingemann har lavet næsten 200 programmer af det populære program, 'Hammerslag'. (Foto: Bjarne Pedersen/DR)
Peter Ingemann har lavet næsten 200 programmer af det populære program, 'Hammerslag'. (Foto: Bjarne Pedersen/DR)

En af Danmarks mest populære tv-værter, Peter Ingemann, bliver ny vært på TV 2. Samtidig kommer han til at stå i spidsen for udviklingen af nye, originale tv-programmer, som har udgangspunkt vest for Storebælt, til bl.a. TV 2s hovedkanal og TV 2 Fri.

Læs også:

Se også: Johannes Langkilde forlader TV 2

Peter Ingemann er især kendt som vært på knap 200 udgaver af 'Hammerslag', fra 'Den store bagedyst', 'Guld og grønne skove' og 'SOS – jeg har gjort det selv!'

- Jeg har været rigtigt glad for at lave 'Hammerslag', men jeg vil også noget andet og mere. Jeg har også mange ideer og forslag til programmer, som kunne være spændende at realisere, og når en kanal som TV 2 tilbyder, at vi skal prøve, hvad det kan udvikle sig til, kan jeg ikke sige nej - det bliver fantastisk spændende. Og selv om det er med vemod, jeg forlader DR, er min mavefornemmelse, at det er helt rigtigt at slå til nu, siger Peter Ingemann.

Gjort et scoop
TV2's programdirektør, Palle Strøm, mener selv, at han har gjort et regulært scoop med fangsten af Ingemann.

- Peter Ingemann er en helt eminent tv-vært, der har særlige kvaliteter, når det kommer til gode, sjove og ligefremme programmer, uanset om der er tale om egenudviklede eller indkøbte formater, siger Palle Strøm.

Peter Ingemann afløste i 2004 den tidligere vært, Frode Munksgaard, der også skiftede til TV2, hvor han var med til at starte TV2 Charlie.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere