Zaina forudså sin egen exit

I betragtning af, hvor højt bølgerne gik, da der fredag blev delt X Factor-øretæver og røde kort ud i den bedste sendetid, er unge Zaina dagen derpå bemærkelsesværdigt fattet

Zaina ser lyst på fremtiden. (Foto: Anthon Unger)
Zaina ser lyst på fremtiden. (Foto: Anthon Unger)

Læs også:

Se også: X Factor-Zaina er langt fra gået i sort

Læs også:

Se også: Her er Linnets (sø)forklaring: Derfor valgte jeg Zaina fra

Læs også:

Blachman var indebrændt, da Anne Linnet sendte et af hans unge stjernefrø ud. (Foto: Mogens Flindt) TV - 16. feb. 2013 - kl. 02:10 TV: Blachman: Jeg råbte og skreg af Anne

16-årige Zaina er trods alt for få timers søvn allerede lørdag formiddag kommet sig over sit chok-farvel og kan stille og roligt reflektere over oplevelserne i Danmarks største tv-show.

- Det kom som noget af en overraskelse, at jeg pludselig var ude, men det pudsige er, at jeg faktisk allerede før det første live-show havde en mystisk og uforklarlig fornemmelse af, at jeg ville ryge ud i enten andet eller fjerde show. Jeg ville dog meget gerne have ventet til i hvert fald fjerde show, forklarer Zaina.

Vennerne tabte penge
Den umiddelbare fremtid byder nu på hygge med familie og venner, der er blevet en anelse forsømt i de mange måneder hele X Factor-cirkusset har stået på. Herefter må tiden vise, om samarbejdet med X Factor-dommerne fortsætter.

- Anne Linnet kom hen til mig - lige efter hun havde stemt mig ud - og sagde, at jeg gerne måtte sende min demo til hende, så hun kunne lytte til den og komme med input. Blachman vil også gerne holde kontakten ved lige, og vi har allerede drøftet, hvad vi nu skal gøre. Uden at der dog er noget konkret på vej, siger Zaina og slutter med en undskyldning til de fans, venner og familie, der havde spillet penge på hende som finalist:

- Der er nok ikke nogen, der er blevet ruineret, men måske har de tabt et par hundrede kroner. Jeg havde sagt til dem, at de ikke skulle spille på mig, men de ville ikke lytte, siger Zaina med et smil.

Dommer-strid stressede deltagerne
Den megen fokus, der har været på de ekstraordinært hårde verbale skudsalver mellem Blachman og Linnet, har ikke gjort stort indtryk på Zaina, der dog bemærkede, at det påvirkede nogle af de andre deltagere.

- Det stressede nogle af de andre, at tonen blev så hård. Selv kunne jeg godt gennemskue, at det ikke handlede om os deltagere, men mere om den interne kamp mellem dommerne, så jeg lod mig ikke påvirke af det, siger Zaina.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere