Bitre Zaina: Anne Linnet var uprofessionel

Zaina følte, at hun blev offer i Anne Linnets og Thomas Blachmans interne kamp, da hun fredag aften blev stemt ud af 'X Factor'

Anne Linnet gik hen til Zaina umiddelbart efter, hun havde smidt den unge sangerinde ud. - Hun sagde, at jeg nok skulle blive til noget, og det er jo fint nok. Jeg respekterer hende da også, men jeg kan ikke undgå at være lidt bitter nu, sagde Zaina. (Foto: Mogens Flindt)
Anne Linnet gik hen til Zaina umiddelbart efter, hun havde smidt den unge sangerinde ud. - Hun sagde, at jeg nok skulle blive til noget, og det er jo fint nok. Jeg respekterer hende da også, men jeg kan ikke undgå at være lidt bitter nu, sagde Zaina. (Foto: Mogens Flindt)

Zaina er blot 15 år, så for hende var det 'nederen' at blive stemt ud af 'X Factor' fredag aften. Det var Anne Linnet, det lidt overraskende sendte den unge pige fra Kalundborg ud af DR-showet.

- Selvfølgelig er jeg bitter over at ryge ud. Det var rigtig nederen, sagde hun med gråd i stemmen.

- Jeg ved godt, at det er en konkurrence, men jeg synes, det er ærgerligt, at det skal gå ud over os, at de har en intern konkurrence.

Læs også:

Se også: Bissen skruet på: Linnets og Blachmans interne kamp

Med 'de' mener Zaina Anne Linnet og hendes egen dommer og mentor Thomas Blachman. De to var i den grad efter hinanden i fredagens show. Og den unge sangerinde er ikke i tvivl om, at hun blev offer i den kamp.

- Jeg synes, Anne har håndteret det her meget uprofessionelt i forhold til, hvor dygtig en musiker, hun er, og hvor meget jeg respekterer hende. Jeg kan faktisk rigtig godt lide hende. Der er bare nogle ting, hun tackler forkert.

Læs også:

Thomas Blachman var tosset - intet mindre. (Foto: Mogens Flindt) TV - 15. feb. 2013 - kl. 22:10 Stiktosset Blachman: Hun skulle kraftedme have en jydekrog op i røven

- Det er jo taktisk af hende, at hun stemmer en af de unge hjem, for alle ved jo, at de unge har været stærke de tidligere år og er det i år også. Så det giver jo hendes grupper en større chance, forklarede Zaina.

Den udlægning kunne Anne Linnet dog ikke genkende.

- Zaina mener, du tænkte taktisk, da du sendte hende ud. Hvad siger du til det?

- Det tænker jeg ikke.

- Så det var slet ikke noget taktisk fra din side?

- Nej, det var det ikke. Jeg vil selvfølgelig gerne have mine grupper kommer så langt som overhovedet muligt, men det er en anden sag.

Læs også:

Se også: Linnets hævn? Smed Blachmans Zaina ud

Den unge sangerinde var dog sikker i sin sag.

- Tror du, at du havde været med i programmet stadigvæk, hvis det ikke var Anne Linnet, der skulle afgøre det?

- Ja, hvis det havde været Ida Corr, havde det været anderledes.

1 af 2 Thomas Blachman gav Zaina en krammer og et par trøstende ord. - Han nåede lige kort at sige, at det var utænkeligt og uretfærdigt, hvad der var sket. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Anne Linnet gik hen til Zaina umiddelbart efter, hun havde smidt den unge sangerinde ud. - Hun sagde, at jeg nok skulle blive til noget, og det er jo fint nok. Jeg respekterer hende da også, men jeg kan ikke undgå at være lidt bitter nu, sagde Zaina. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere