Stikker-veninder sendte Camilla lige lukt i kærligheden

Camilla er naturligvis ked af, at hendes såkaldte veninder sendte hende ud af 'Paradise Hotel', men hun griner lidt inderst inde, for de sendte hende direkte i armene på hendes nuværende kæreste

Der var ikke meget fest på 'Paradise Hotel' i torsdagens afsnit. Camilla (pigen til højre) blev sendt ud af sine to Paradise-veninder, eller hvad man nu kan kalde Anna og Malene (begge til venstre for Camilla). Til gengæld var der en trøstende favn fra Alexander, så helt slet var det ikke. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
Der var ikke meget fest på 'Paradise Hotel' i torsdagens afsnit. Camilla (pigen til højre) blev sendt ud af sine to Paradise-veninder, eller hvad man nu kan kalde Anna og Malene (begge til venstre for Camilla). Til gengæld var der en trøstende favn fra Alexander, så helt slet var det ikke. (Foto: TV3/Lemche & Serup)

Man kender ikke sine veninder, før man har set 'Paradise Hotel'.

Læs også:

Se også: Derfor dækkes dillerne af tutti-frutti

21-årige Camilla fra Randers blev for alvor overrasket, da hun så torsdagens afsnit af TV3's realityshow. Her sørgede hendes to bedste veninder - troede hun i hvert fald - for, at hun blev stemt ud af hotellet.

- Jeg havde svært ved at holde tårerne tilbage, da jeg så i afsnittet, hvor slemme de var, fortæller den 21-årige kvinde om episoden, hvor Anna og Malene sørgede for, at Camilla røg ud og ikke engang selv turde taget skraldet for det.

Læs også:

Se også: Godt de i det mindste er pæne!

Anna og Malene havde fortalt Camilla, at det var dem, der sørgede for hendes exit, efter de kom hjem fra optagelserne i Mexico sidste år.

De to piger havde bare ikke fortalt detaljerne om, hvor lang tid de havde haft de planer med deres såkaldte veninde.

- Jeg er selvfølgelig skuffet over dem. Jeg gider ikke mere drama, så jeg skal nok tale med dem, når jeg skal se dem i morgen i forbindelse med et barjob. Men vi kommer ikke sådan lige til at få det bedste venindebånd igen. Jeg aner jo ikke, hvor jeg har dem, efter jeg har set, hvor gode de er til at lyve.

Læs også:

Se også: Paradise-unge puler i poolen

Men egentlig kan Camilla grine lidt af Annas og Malenes stunt, for det var nemlig ikke et helt skidt tidspunkt at blive sendt ud, når nu det skulle være.

- Jeg røg jo direkte hen på Alexanders hotel (en anden Paradise-deltager, som blev stemt ud onsdag, red), og så havde vi først et døgn sammen i Mexico, før vi fulgtes hjem. Det tog to døgn, fordi vi havde en masse ventetid i diverse lufthavne, fortæller Camilla, som måske ikke fik en halv million i præmiepenge med hjem fra Mexico.

Kyssede og var kæreste-agtige
Men så fik hun til gengæld en kæreste. Hun fortsatte nemlig den nære kontakt med sin rejsekammerat Alexander, som hun også havde nærkontakt af første grad med under opholdet.

Læs også:

Se også: Endnu en fyr knalder sig ind i Paradises swingerklub

- Havde vi ikke haft den tid alene, hvor vi var sammen så intenst, så ved man aldrig, hvad der var sket. Det var nok der, det hele startede. Og jeg blev jo også sammen med Alexander i Hillerød i et døgn, før jeg tog hjem til Randers.

- Vi holdt i hånd og kyssede og var allerede der lidt kæreste-agtige. Og nu kigger vi på lejlighed sammen i København. Så måske burde jeg i virkeligheden takke Anna og Malene, smiler Camilla.

Læs også:

Se også: Hed Paradise-sæson i vente: Vi blev kærester

Camilla og Alexander er langt fra de eneste, der har været i aktion på 'Paradise Hotel'. Få det store knalde-overblik her:

</p>

1 af 2 Camilla og Alexander fandt sammen, efter de over to dage blev smidt ud af 'Paradise Hotel'. Nu flytter de snart rigtigt sammen. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Der var ikke meget fest på 'Paradise Hotel' i torsdagens afsnit. Camilla (pigen til højre) blev sendt ud af sine to Paradise-veninder, eller hvad man nu kan kalde Anna og Malene (begge til venstre for Camilla). Til gengæld var der en trøstende favn fra Alexander, så helt slet var det ikke. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere