Så har man hørt det med: Blachman som hygge-onkel og reserve-far

Blachmans 'børn' fik lov til at holde øve-fri og blev sendt i supermarkedet med beskeden om at fylde hver deres indkøbskurv med slik og kage

Thomas Blachman tager sig godt af sine midlertidige børn. Han sørger for, at de får mad - og sukker. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Blachman tager sig godt af sine midlertidige børn. Han sørger for, at de får mad - og sukker. (Foto: Mogens Flindt)

Benhård, kompromisløs, ubarmhjertig. Det er ikke altid de mest flatterende ord, man knytter til 'X Factor'-dommeren Thomas Blachman.

Læs også:

Thomas Blachman følte ikke, at han havde publikum i ryggen - på den gode måde. (Foto: Mogens Flindt) TV - 9. feb. 2013 - kl. 11:35 TV: Blachman raser: Publikum burde stemmes hjem!

Men bag den skaldede isse og det hårde ydre gemmer sig en omsorgsfuld og kærlig mand, som tænker meget på sine unge deltageres ve og vel.

- Han går meget op i, hvordan vi har det og ringer til os, hvis han synes, at vi så lidt kede ud af det eller virkede stressede. Han er også meget omsorgsfuld i forhold til, om vi har varmt nok tøj på, og om vi får nok at spise, siger 15-årige Zaina fra Kalundborg.

- Han er simpelthen så kærlig. Han beskytter os meget. Sådan havde jeg aldrig nogensinde troet, at han ville være. Han er en fantastisk person hele vejen igennem. Han er lidt ligesom en reserve-far for os, uddyber den to år ældre Amanda.

Læs også:

Blachman er en mand med mange talenter - og hår og make up er blandt dem. (Foto: Mogens Flindt) TV - 11. feb. 2013 - kl. 23:34 Blachman bestemmer pigernes make up

Omsorgsfuld og far-agtig
Karoline på 15 har haft en hård uge, og netop der mærkede hun, hvor omsorgsfuld den udadtil så hårde mand kan være.

- Jeg har været lidt ked af det i den her uge, fordi jeg synes, det hele har været lidt overvældende og stressende. Det hele kan godt være lidt følelsesladet, når man ikke har sin familie og venner tæt på.

- Og så nogle gange kan man godt bryde lidt sammen, fordi man lige skal ud med det hele. Det har ikke været sådan tude-agtigt. Men der har Thomas været god til at komme hen og tage hånd om mig, lidt far-agtig og sagt, 'Prøv lige at hør her, du er pisse god, og du skal nok klare den. Jeg er så stolt af, at jeg har valgt dig'.

Sms'er med Zainas mor
Zaina på 15, Karoline ligeledes på 15 og Amanda på 17 er trods deres unge alder allerede flyttet hjemmefra i hvert fald midlertidigt, mens de er med i 'X Factor'. Her bor de sammen i en lejlighed. Der er dog ingen grund til bekymring for pigernes forældre, som i begyndelsen havde det lidt svært ved at overlade deres børn til den hårde mand fra fjernsynet.

Læs også:

Se også: Benhård Blachman skræmmer de unge

- Mine forældre har nok altid haft et lidt skævt syn på Thomas, men så mødte de ham her på et tidspunkt, og de kunne slet ikke få armene ned bagefter. De kan også mærke på mig, hvor glad jeg er for at være sammen med Thomas, forklarer Amanda.

- Min mor skriver nogle gange til Thomas, at hun er så glad for, at han tager sig så godt af os. Han går meget op i vores familier. Det er meget rart, at de også har kontakt, fortæller Zaina.

Gik all ind på slik og kage
Kontakten går også den anden vej.

Blachman inviterer tit pigerne hjem til sin egen familie i sin villa på Frederiksberg, hvor han enten byder på hjemmelavet middag, hvis de da ikke går på restaurant.

Læs også:

Se også: Blachman: Det er svært ikke at grine ad mig selv

Hjemme i Frederiksberg-villaen bruger de tid på at lytte til musik, øve deres egne sange, være sammen med Thomas' to 'rigtige' børn eller bare råhygge på god gammeldags manerer.

- Forleden brokkede jeg mig over, at vi ikke hygger lige så meget som Anne Linnet gør med sine grupper, så jeg sagde 'Thomas, nu skal vi hygge'. Og så sagde han ok, og så sendte han os ned i supermarkedet for at hive ned fra hylderne, fortæller Amanda.

- Han sagde, 'Tag en kurv hver, og så tager I alt det kage og al den slik, I har lyst til'. Og så gik vi bare all in og tog hjem og hyggede os, siger Karoline.

- Hvordan hygger man med Thomas Blachman?

- Vi sad bare alle sammen inde i hans stue og spiste slik og chips og snakkede og hyggede og øvede lidt, som vi lige havde lyst til. Vi slappede bare af og var os selv.

1 af 2 Amanda (t.v), Karoline (midt) og Zaina (t.h.) er alle glædeligt overraskede over den bløde mand, der gemmer sig inde i Thomas Blachman. (Foto: Linda Johansen)
2 af 2 Thomas Blachman tager sig godt af sine midlertidige børn. Han sørger for, at de får mad - og sukker. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere