TV: Stolle ramt af voldsom 'kakkehikke'

Deltagerne i Paradise Hotel 'kakker' løs i årets udgave af realityprogrammet. I aftens afsnit er det Stolle og Nathja, der på lidt akavet vis 'kakker'

Nathja tog Stolles hikkeri med et smil. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Nathja tog Stolles hikkeri med et smil. (Foto: Screendump fra tv-indslag)

Kakke, samleje eller bare sex.

Kært barn har mange navne, og i årets udgave af Paradise Hotel er valget altså faldet på 'kak'.

Især deltageren Stolle fører an i 'kakkeriet' i realityprogrammet. Først 'kakkede' han Nathja, så deltog han i en 'femkantskak' i poolen, inden Nathja tilgav ham, og nu 'kakker' parret igen.

Læs også:

Se også: Derfor dækkes dillerne af tutti-frutti

I aftens afsnit støder de to 'kakkepartnere' dog på uventede problemer, mens der er fuld gang i 'kakkeriet' under dynen. Stolle er nemlig blevet så fuld, at han hikker højlydt under 'kakken'.

- Jeg anede ikke, at jeg hikkede, men jeg grinte da helt vildt, da Nathja fortalte mig det dagen efter. Men lidt hikken stopper altså ikke Stolle, lyder det selvtillidsfuldt fra århusianeren.

Kun positive reaktioner
Han er efterhånden blevet vant til at se sig selv 'kakke' på tv, og det generer ikke ham selv synderligt.

- Det er lidt en blanding af sjov og træls. Nogen synes, det er forkert, men jeg synes jo ikke, at man ser ret meget. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt det.

Læs også:

Se også: Endnu en fyr knalder sig ind i Paradises swingerklub

Selv om Nathja og Stolle 'kakker' løs i Mexico, så har de to ikke beholdt kontakten hjemme i Danmark.

- Nej, jeg snakker ikke så meget med Nathja. Til gengæld er jeg blevet rigtig gode venner med Nicklas, og jeg ser meget til Martin og Anna.

Stolles medvirken i Paradise Hotel har også betydet, at han ofte bliver genkendt på gaden. Og det har udelukkende været positive oplevelser.

- Jeg bliver hele tiden stoppet af folk, der vil have billeder og som fortæller, at jeg er deres idol. Så det har kun været positivt, siger Stolle.

Se Stolles sjov hikkeri under 'kakken' med Nathja i tv-klippet over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere