Cirkushest og komiker er årets Robert-vært

Rasmus Bjerg skal styre det store show, når årets Robert-priser bliver uddelt 28. februar

Rasmus Bjerg skal styrer løjerne, når der skal deles Robert-priser ud senere på måneden. (Foto: TV 2/Isak Hoffmeyer)
Rasmus Bjerg skal styrer løjerne, når der skal deles Robert-priser ud senere på måneden. (Foto: TV 2/Isak Hoffmeyer)

Hvilken film er årets film i 2012? Hvem vinder prisen for årets mandlige hovedrolle? Og kan Rasmus Bjerg overlade scenen til andre uden selv at være i centrum?

Det er nogle af de spørgsmål, der bliver afklaret, når Robert-priserne bliver uddelt torsdag 28. februar ved et kæmpe show på Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Den store begivenhed, hvor danske film og tv-serier bliver hyldet, bliver sendt live på TV 2 med Rasmus Bjerg som vært på scenen.

- Det er en ære at få lov til at stå midt i orkanens øje, når dansk film og tv skal fejres 28. februar. Jeg vil efter bedste evne forsøge at lade branchen og de stjerner, der befolker den, spille aftenens hovedrolle og selv træde lidt i baggrunden.

- Det bliver hulens svært for en gammel cirkushest at overlade manegen til andre, men jeg lover at gøre mit bedste, siger Rasmus Bjerg i en pressemeddelelse.

Læs også:

Se også: Rasmus Bjerg: Vi skal værne om traditionerne

Der skal uddeles ikke mindre end 35 priser i løbet af aftenen.

Robert-prisuddelingen er Danmarks svar på Oscar-uddelingen, fordi afstemningen mellem de nominerede bliver afgjort af filmbranchen selv, det vil sige Danmarks Film Akademis mere end 1200 medlemmer.

Showet bliver vist direkte på TV 2 torsdag 28. februar fra klokken 20.00.

I år er fire Robert-priser YouBio-publikumspriser, og vinderne bliver bestemt alene af brugerne på tv2.dk. Afstemningen åbner på tv2.dk fredag 15. februar og kører frem til og med 26. februar.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere